Blackburn Rovers vs Rotherham Prédictions 08 Octombrie 2022

Predicții Blackburn Rovers vs Rotherham pentru meciul de sâmbătă de la Ewood Park. Poate Blackburn să-și prelungească cursa impresionantă pe terenul de acasă împotriva lui Rotherham? Citiți mai departe pentru sfaturile noastre gratuite de pariuri și pronosticuri.

17:00 Parcul Ewood
Predicție
Blackburn Rovers pentru a câștiga
Incredere
Blackburn Rovers 2-0
Incredere
Raționament
  • Blackburn este neînvins în ultimele șase meciuri pe teren propriu împotriva lui Rotherham (V5, D1)
  • Blackburn are al cincilea cel mai bun record acasă din campionat în acest sezon
  • Nicio echipă din campionat nu a marcat mai puține goluri în deplasare decât Rotherham în acest sezon

Roverele arată o propunere solidă pe pământul acasă

Blackburn a câștigat patru din șase meciuri din campionatul lor de acasă în acest sezon și deține în prezent al cincilea cel mai bun record de acasă din divizie. Rovers nu par să sufere niciun efect negativ din cauza plecării lui Tony Mowbray și se află pe locul al șaptelea în clasament, în afara play-off-ului doar pe golaveraj. Blackburn are un record grozav în acest meci de la Ewood Park și sunt neînvinși în ultimele șase împotriva lui Rotherham pe teren propriu (W5, D1).

Lipsa golurilor în deplasare va preocupa noul șef Millers

Primul joc al lui Matt Taylor ca șef al lui Millers s-a încheiat cu un egal 1-1 acasă cu Millwall la mijlocul săptămânii, iar fostul antrenor din Exeter trebuie să se apuce acum să se adreseze echipelor sale. Rotherham nu a înregistrat încă o victorie în deplasare în acest sezon (D3, L1) și o preocupare mai mare pentru Taylor va fi lipsa lor de creativitate pe drum. Rotherham a marcat un gol în cele patru meciuri în deplasare din acest sezon, cel mai mic din divizie. Millers au adunat doar șase lovituri la poartă în cele patru jocuri – Rotherham nu a înregistrat nicio încercare la poartă în ultimul lor meci în deplasare la Middlesbrough.

Blackburn, care va câștiga pe piața totală, va fi selecția principală pentru meciul de sâmbătă de la Ewood Park, cu o victorie de acasă cu 2-0 formând predicția Scorul corect.