Norwich vs Blackpool Predictii 08 Mai 2023

Norwich - Blackpool pronosticuri pentru meciul de luni. Norwich va căuta să se retragă dintr-un sezon dezamăgitor, când va găzdui Blackpool retrogradat. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

17:00 Drumul Carrow
Predicție
Peste 2,5 goluri de meci
Incredere
Norwich 3-1
Incredere
Raționament
  • Trei dintre ultimele patru meciuri ale lui Norwich au marcat cel puțin trei goluri
  • Patru din ultimele cinci întâlniri dintre echipele de la Carrow Road au trecut de 2,5 goluri
  • Blackpool a marcat în patru din ultimele cinci partide în deplasare din campionat

Canarii și Seasiders sunt bucuroși să vadă sezonul final

Yo-yo din Campionatul până la Premier League se va opri pentru Norwich City în acest sezon, o serie de o victorie din zece confirmând Canarii la nivelul doi pentru o altă campanie.

Înfrângerea cu 2-1 de la West Brom de weekend-ul trecut a pus capăt oficial șanselor lui Norwich în playoff, dar primii șase au apărut de ceva vreme inaccesibile pentru oamenii lui David Warner, iar o reconstrucție de vară este în așteptare, cu atacantul Teemu Pukki printre cei care pleacă la sfârșitul lui. campania.

Vizitatorii Blackpool se confruntă, de asemenea, cu o vară de tulburări majore după ce șederea lor de doi ani în campionat s-a încheiat, o înfrângere cu 3-2 în fața lui Millwall vinerea trecută confirmând retrogradarea lor.

Șansele ca Seasiders să se semneze la un nivel ridicat par reduse după o serie de o victorie din 13, în timp ce ei au eșuat la niciuna dintre ultimele șase meciuri din ultima zi când au fost jucați departe de Bloomfield Road.

Golurile ar putea curge pe Carrow Road

Cu ambele părți având puțin pentru a juca, este de așteptat un joc deschis cu o mulțime de goluri. Trei dintre ultimele patru meciuri ale lui Norwich s-au încheiat cu trei sau mai multe goluri marcate și aici găzduiesc cea mai proastă apărare din ligă, în timp ce Blackpool a marcat în patru din ultimele cinci jocuri în deplasare.

Nicio echipă nu a pierdut mai multe meciuri de campionat decât Blackpool, așa că Norwich ar putea să le ofere fanilor ceva de care să zâmbească după un sezon dificil cu 3-1 predicția corectă a scorului.

Canarii au marcat de trei ori în jumătate din victoriile lor pe teren propriu în campionat, dar s-au luptat pentru porțile goale acasă, păstrând doar cinci în 22 de meciuri.