Predicții AFC Bournemouth vs Leeds 30 Aprilie 2023

Predicțiile AFC Bournemouth vs Leeds înaintea acestei confruntări din Premier League, în timp ce Bournemouth caută să se apropie de siguranță. Poate Leeds să-și scuture forma teribilă pentru a pune o oarecare distanță între ei și cei trei de jos? Citiți mai departe pentru sfaturile noastre gratuite de pariuri și pronosticuri.

16:00 Stadionul Vitality
Predicție
AFC Bournemouth și ambele echipe vor marca
Incredere
AFC Bournemouth 2-1
Incredere
Raționament
  • Bournemouth a câștigat cinci din ultimele opt meciuri
  • Leeds are unul dintre cele mai proaste recorduri în deplasare din divizie, pierzând 11 deplasări
  • Vizitatorii au văzut ambele echipe marcând în fiecare dintre ultimele opt meciuri
  • Leeds a pierdut cu un singur gol în opt din cele 11 înfrângeri în deplasare

Leeds se agață de siguranță

După o serie de un punct din ultimele patru, Leeds abia depășește zona de retrogradare a Premier League, îndreptându-se spre confruntarea de duminică cu Bournemouth. Echipa lui Javi Gracia nu a reușit să-l învingă pe Leicester acasă la mijlocul săptămânii, lăsându-i cu doar un punct în fața Foxes, care se afla pe locul trei.

Cu Man City, Newcastle și Tottenham încă să vină, disperarea ar trebui să crească pe Elland Road. Vizitele lor la Bournemouth și West Ham sunt cele mai probabile oportunități pentru puncte, dar vizitatorii sunt într-o formă groaznică pe drum în acest trimestru.

Doar Nottingham Forest a obținut mai puține puncte în călătoriile lor decât Leeds, vizitatorii pierzând 11 din 16 călătorii în acest trimestru. Ei se îndreaptă spre meciul de duminică cu cinci înfrângeri în ultimele șase pe drum în toate competițiile, în timp ce aceasta este o echipă de la Bournemouth care se îndreaptă spre siguranță.

Cireșe în formă

În ultimele opt jocuri, doar Man City, Newcastle și Aston Villa – trei dintre primele șase – au acumulat mai multe puncte decât Bournemouth. Gazdele au câștigat jumătate din totalul victoriilor în acest sezon în timpul acelei perioade, în timp ce se îndreaptă în acest weekend după ce au câștigat trei din ultimele patru meciuri.

Cherries au suferit înfrângeri acasă cu Brighton și West Ham în ultimele lor două la Vitality, dar au câștigat victorii vitale împotriva Leicester și Everton pe teren propriu în acest sezon. Cu forma de partea lor, oamenii lui Gary O'Neill ar trebui să fie încrezători că vor lua punctele duminică, deși au preocupări defensive împotriva unei ținute aventuroase din Leeds.

Bournemouth la marginea ciocnirii deschise

Această întâlnire pune împreună cele două cele mai proaste apărări din Premier League, perechea primind fiecare de 63 de ori în acest sezon. Leeds se îndreaptă spre sud știind că au reușit o singură foaie netă în călătoriile lor tot sezonul, dar au găsit plasa în fiecare dintre ultimele lor trei călătorii.

La Leeds, ambele echipe au marcat, de asemenea, în opt meciuri consecutive, în timp ce se întâlnesc cu o echipă de la Bournemouth care a cedat în 69% din meciurile de acasă din acest mandat. Este greu de văzut că acesta este un joc cu scoruri mici, având în vedere problemele care afectează ambele apărări.

Bournemouth ar trebui să profite la maximum de avantajul de pe teren propriu și își poate construi forma bună împotriva unei ținute Leeds, care ar trebui să fie pierdută de încredere pe drum. Susține Cherries să câștige și să cedeze, cu o victorie cu 2-1 care arată bine împotriva unei echipe din Leeds care a pierdut cu un singur gol în 73% din înfrângerile în deplasare din acest mandat.