Predicții AFC Bournemouth vs Leicester City 08 Octombrie 2022

Pronostic Bournemouth vs Leicester City pentru meciul de sâmbătă din Premier League pe Vitality Stadium. Pot The Cherries să-și prelungească runda neînvinsă de patru meciuri? Citiți mai departe pentru toate predicțiile și sfaturile noastre de pariuri gratuite în Premier League.

17:00 Stadionul Vitality
Predicție
AFC Bournemouth Draw No Bet
Incredere
AFC Bournemouth 2-1
Incredere
Phillip Billing să înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Bournemouth este neînvins în ultimele patru meciuri din Premier League
  • Leicester a pierdut toate cele patru meciuri din deplasare din Premier League în acest sezon
  • Bournemouth este neînvins în ultimele cinci meciuri de acasă împotriva lui Leicester (3 victorii, 2 reprize)
  • Meciurile din deplasare ale lui Leicester din acest sezon au marcat în medie șase goluri pe meci
  • Philip Billing a marcat două goluri în ultimele trei apariții la Bournemouth

O'Neil a târât pe Cherries din abis

Scott Parker a fost demis din funcția de șef al Cherries în urma înfrângerii umilitoare cu 9-0 de la Liverpool. Parker a fost înlocuit pe locul fierbinte de la Bournemouth de fostul mijlocaș de la Portsmouth și Middlesbrough, Gary O'Neil, cu titlu interimar. O'Neil a făcut o treabă remarcabilă de când a preluat conducerea și și-a supravegheat împreună o serie neînvinsă de patru meciuri.

Bournemouth a pierdut doar de trei ori în campionat în acest sezon, acele înfrângeri venind împotriva lui Man City, Arsenal și Liverpool; Cireșele par să fie mult mai confortabile împotriva echipelor „mai mici” din divizii și au avut o oportunitate grozavă de a-și extinde runda neînvinsă de patru meciuri împotriva celui de-al doilea, Leicester, sâmbătă aceasta. Bournemouth este neînvins în ultimele cinci meciuri pe teren propriu împotriva lui Leicester (W3, D2).

Forma în deplasare a vulpilor inspiră puțină încredere

Leicester a înregistrat luni prima victorie în ligă a sezonului împotriva echipei de la subsol Nottingham Forest, o victorie care a eliberat presiunea semnificativă de pe umerii lui Brendan Rogers. Cu toate acestea, forma în deplasare The Foxes în acest sezon a lăsat mult de dorit; Leicester a pierdut toate cele patru meciuri în deplasare din Premier League în acest sezon și a primit un record de 17 goluri în deplasare în acest sezon. Au trecut opt ​​ani de când Leicester a câștigat ultima dată la Bournemouth.

În ciuda seriei lor mizerabile de rezultate departe de casă, Vulpii cu siguranță nu au fost sfiați în fața poartă în călătoriile lor. Foxes au marcat în toate cele patru meciuri din deplasare din Premier League din acest sezon, o serie pe care se gândesc să o prelungească sâmbătă pe Vitality Stadium – ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci întâlniri dintre Bournemouth și Leicester, inclusiv ultimele două întâlniri pe acest teren.

Facturarea se poate sărbători cu nenorocirea lui Foxes

Philip Billing este titular obișnuit de când Gary O'Neil a preluat funcția de interlocutor, iar mijlocașul danez a prosperat în ultimele săptămâni. Billing a marcat două goluri în ultimele sale trei apariții pentru Cherries, împotriva Nottingham Forest și, respectiv, Newcastle. Billing a jucat mai departe în acest sezon, iar Bournemouth culege recompensele schimbării tactice, Billing fiind o parte integrantă a echipei care a pus laolaltă o serie de patru meciuri neînvinsă. Facturarea poate fi susținută la cel mai bun preț 4/1 pentru a marca oricând sâmbătă, un preț generos, având în vedere recentele exploituri de goluri ale danezilor.

Bournemouth Draw no Bet va fi selecția principală pentru meciul de sâmbătă, cu o victorie pe teren propriu cu 2-1 formând predicția scor corect. Paritorii pot completa un atac în trei direcții asupra jocului sprijinindu-l pe Philip Billing să înscrie oricând la 4/1.