Predicții AFC Bournemouth vs Liverpool 11 Martie 2023

Pronostic Bournemouth vs Liverpool pentru meciul de sâmbătă din Premier League pe stadionul Vitality. Poate Bournemouth să se întoarcă de la pierderea cu pumni în intestine cu Arsenal ultima dată? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite din Premier League.

14:30 Stadionul Vitality
Predicție
Liverpool -1
Incredere
Liverpool 3-0
Incredere
Cody Gakpo va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Liverpool a câștigat patru din ultimele cinci meciuri din Premier League
  • Roșii au păstrat, de asemenea, cinci partide fără gol în Premier League
  • Bournemouth a reușit să câștige doar trei meciuri de ligă acasă în acest mandat
  • Cody Gakpo a marcat în trei dintre ultimele cinci meciuri ale lui Liverpool în Premier League

Roșii caută să construiască pe demolarea lui Manchester United

Bournemouth și Liverpool au avut experiențe foarte diferite în Premier League weekend-ul trecut și nu există premii pentru a ghici care echipă intră în confruntarea lor de pe Vitality Stadium ca favorită sâmbătă.

În timp ce Cherries a învins sâmbătă cu 3-2 în fața liderului Arsenal, la Emirates, în ciuda faptului că au condus cu 2-0 la ora, Liverpool s-a desfășurat în anihilarea cu 7-0 a rivalilor Manchester United la Anfield.

Au fost cele mai atrăgătoare două meciuri din Premier League din weekendul trecut, dar este corect să spunem că au lăsat fiecare grup de fani cu emoții puternic contrastante.

Pentru Bournemouth, chiar dacă se confrunta cu o echipă înflăcărată a Arsenalului, capitularea din nordul Londrei a fost încă o dovadă a unei ariergarde scurse și a lipsei de hotărâre psihologică, iar înfrângerea i-a lăsat pe ultimul loc în clasamentul Premier League.

În ceea ce privește Liverpool, modul în care a câștigat o echipă în formă a United le-a reaprins forța pentru locurile în Liga Campionilor și se uită înapoi pe drumul cel bun cu o singură înfrângere în ultimele șapte competiții din ligă.

Ei au fost remarcabil de fluenți în avansarea împotriva Red Devils, fiecare dintre Cody Gakpo, Mo Salah și Darwin Nunez marcând bretele, iar fanii Bournemouth pot simpatiza cu Manchester United, după ce au fost distruși la Anfield în mod similar la începutul sezonului.

Bournemouth după răzbunare pentru 9-0 cu ciocanul

În august, roșii au pus capăt mandatului lui Scott Parker ca antrenor de la Bournemouth, cu o lovitura de 9-0 a lui Cherries pe Merseyside, după ce au reușit 12 șuturi la poartă în acel joc, împreună cu 70% posesie.

Ar trebui să câștige din nou comod meciul invers.

Gary O'Neil a preluat conducerea la scurt timp după acea batere și rămâne încă pe locul fierbinte de la Bournemouth, deși lucrurile nu au arătat bine pentru club în ultimul timp.

Cireșele au scurs de la pauza Cupei Mondiale

Într-o rundă care se întinde până la primul lor meci după pauza de la Cupa Mondială, Bournemouth a pierdut șapte din ultimele zece jocuri, cinci dintre aceste înfrângeri fiind de cel puțin două goluri.

Au pierdut cu 4-1 acasă cu Manchester City abia luna trecută și nu sunt mult mai puternici pe teren propriu decât în ​​călătoriile lor, așa că înapoi pe Liverpool la -1 pe handicapul de gol.

De asemenea, prezicem un scor corect de 3-0, iar Gakpo, care a marcat patru goluri în ultimele cinci meciuri din campionat, este un pariu care merită să marcheze în orice moment.