Predicții AFC Bournemouth vs Southampton 19 Octombrie 2022

Pronostic AFC Bournemouth vs Southampton pentru meciul de miercuri din Premier League pe Vitality Stadium. Southampton speră să pună capăt cursei fără victorii împotriva unei ținute din Bournemouth care se îmbunătățește. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

21:30 Stadionul Vitality
Predicție
AFC Bournemouth va câștiga
Incredere
AFC Bournemouth 2-1
Incredere
Phillip Billing să înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Bournemouth este neînvins în ultimele șase meciuri din Premier League.
  • Southampton nu a câștigat în cinci meciuri din ligă și a pierdut patru dintre acestea.
  • Philip Billing a marcat în trei din ultimele sale cinci apariții pentru Bournemouth.

Cireșele întorc un colț după ce Anfield a lovit

Reducerea cu 9-0 a lui Bournemouth la Anfield, la începutul acestui sezon, va fi punctul de jos al sezonului pentru echipa nou-promovată, dar cu siguranță au demonstrat o cantitate impresionantă de rezistență pentru a reveni dintr-o astfel de umilință.

Acea înfrângere a marcat sfârșitul domniei lui Scott Parker și șeful interimar Gary O'Neil își face un caz foarte bun. Cireșele sunt singura echipă din Premier League care a rămas neînvinsă în perioada următoare acelei înfrângeri, cele zece puncte adunate în acest timp împingându-i în jumătatea superioară a tabelului.

Alerga saraca a Sfintilor continua

Southampton a șocat-o pe Chelsea la câteva zile după victoria record a lui Liverpool, dar forma lor a scăzut de atunci, cu egalul 1-1 pe teren propriu cu West Ham în weekend, punând capăt unei serii de patru înfrângeri succesive, dar extinzându-și și mai mult seria fără victorii.

Saints se află acum în zona retrogradării, iar faptul că au câștigat doar unul dintre ultimele 12 meciuri în deplasare în Premier League, pierzând opt, nu va ajuta prea mult pentru încrederea lor în timp ce se îndreaptă către rivalii lor de pe coasta de sud.

Partea de acasă pregătită pentru mai mult succes

Cu Southampton într-o situație atât de dificilă, susținând victoria pe teren propriu pare cea mai bună joacă aici, deși având în vedere că Bournemouth a primit în opt din cele 11 ieșiri competitive din acest sezon, îmi doresc ca Saints să obțină un gol și o predicție corectă de 2-1.

Philip Billing iese în evidență ca un preț excelent pe piața marcatorilor oricând. Internaționalul danez a oferit un assist în weekend pentru a marca trei goluri și un assist în ultimele sale cinci apariții pentru Bournemouth.