Predicții Aston Villa vs Chelsea 16 Octombrie 2022

Predicții Aston Villa vs Chelsea pentru meciul de duminică în Premier League, la Villa Park. Chelsea caută să câștige cinci victorii la rând la Aston Villa duminică. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

16:00 Parcul Vilei
Predicție
Chelsea pentru a câștiga
Incredere
Chelsea 2-0
Incredere
Pierre Emerick Aubameyang va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Chelsea este neînvinsă în cinci jocuri sub conducerea lui Graham Potter și a câștigat ultimele patru.
  • Blues și-au câștigat ultimele trei ieșiri fără să cedeze.
  • Pierre-Emerick Aubameyang a marcat în ultimele sale trei apariții pentru Chelsea.

Gerrard deplânge produsul final în timp ce Villa se luptă

Aston Villa și-a extins seria neînvinsă la patru meciuri pe Nottingham Forest luni, dar, după ce trei dintre acele meciuri s-au încheiat complet, Steven Gerrard a deplâns lipsa instinctului criminal al echipei sale, în timp ce au alunecat pe locul 16 în clasament.

Această critică este cu siguranță justificată, având în vedere că Villa a marcat doar șapte goluri în tot sezonul și ar putea dovedi încă o dată căderea lor atunci când se vor întâlni față în față cu o echipă în formă a Chelsea.

Cotitură la Stamford Bridge

Graham Potter a schimbat averea albaștrilor în cele cinci săptămâni de conducere ale clubului, începând cu un egal 1-1 împotriva Salzburgului în Liga Campionilor și apoi cu patru victorii succesive și trei foaia goală.

Cel mai recent succes al lor i-a învins pe cei zece jucători de la AC Milan cu 2-0 la mijlocul săptămânii, pentru a obține trei victorii la zero la respingere. Având în vedere timpul torid al gazdelor în fața porții, o nouă victorie la zero ar putea fi pe cartonașe duminică.

Blues se pregătește să prelungească runda câștigătoare

Chelsea a câștigat ambele întâlniri din Premier League cu Aston Villa sezonul trecut și mă aștept la o nouă victorie duminică, în timp ce repetarea victoriei lor de la mijlocul săptămânii cu 2-0 împotriva unei echipe care se luptă pentru goluri pare o opțiune bună pentru o predicție corectă a scorului.

Firma de vară Pierre-Emerick Aubameyang iese în evidență pe piețele marcatorilor. El a jucat doar cinci apariții pentru Chelsea, dar a fost implicat într-un gol în patru dintre acestea, în timp ce un gol la mijlocul săptămânii la Milano a făcut trei meciuri succesive în care a găsit plasa.