Predicții AZ Alkmaar vs Groningen 11 Martie 2023

Pronostic AZ Alkmaar vs Groningen pentru meciul de duminică din Eredivisie. Își poate menține AZ intensitatea după o călătorie la mijlocul săptămânii în Italia? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

Predicție
AZ Alkmaar -1
Incredere
Alkmaar 3-0
Incredere
Raționament
  • FC Groningen nu  a  reușit să câștige  12 din ultimele 13 meciuri din Eredivisie.
  • AZ Alkmaar  este  neînvins  în  10 din ultimele 11 meciuri din campionat.
  • Groningen a primit de 13 ori în ultimele patru partide în deplasare în campionat.

Cheese Heads poate obține o victorie

Groningen, amenințat de retrogradare, va fi susținut de faptul că AZ a avut o călătorie la mijlocul săptămânii la Lazio cu care să se mulțumească, deși oamenii lui Pascal Jansen s-ar fi putut foarte bine să fi câștigat multă încredere în urma revanșării lor cu 2-1 în fața giganților italieni.

Îndreptându-se spre această rundă, la doar cinci puncte de vârf, AZ știe că se află încă în cursa pentru titlu la sfârșitul sezonului. Mai mult decât atât, jumătate din victoriile în campionatul de acasă ale lui AZ în acest sezon au venit cu marje de mai multe goluri, așa că nu vă așteptați ca ei să ia piciorul de pe pedală dacă vor avansa.

Pe de altă parte, Groningen se află la doar un punct deasupra piciorului tabelului înaintea acestei runde și a arătat și mai rău în călătoriile lor, unde au cedat de 13 ori în ultimele patru deplasări în Eredivisie.

Rămâi cu AZ

Această echipă din Groningen cu siguranță nu este forța de altădată și este dificil să-i dea un caz pentru ca ei să-și îmbunătățească recordul îngrozitor în deplasare (W1, D2, S9) la casa celor care spera la titlu AZ.

Asta ca să nu mai vorbim de faptul că patru dintre cele șase înfrângeri multi-goal ale lui Groningen în acest sezon au venit în călătoriile lor, așa că aceasta ar putea fi încă o după-amiază grea pentru Pride of the North.

Pur și simplu, nu are nicio valoare să susțină AZ pe piața câștig-remiză-câștig, așa că îi luăm să câștige cu un scor de -1 care reduce handicapul. Pentru a completa selecțiile noastre, mergem la o miză mică la o victorie cu 3-0 acasă.