Predicții BK Hacken vs Helsingborg 08 August 2022

BK Hacken vs Helsingborg Predictii, sfaturi de pariuri si previziuni meciuri. Poate urmărirea titlului Hacken să aducă și mai multă mizerie pe luptătorii pentru retrogradare Helsingborg? Citiți mai departe pentru pronosticurile noastre gratuite și sfaturi de pariuri.

20:00 Bravida Arena
Predicție
BK Hacken va câștiga și peste 2,5 goluri de meci
Incredere
BK Hacken 3-1
Incredere
Raționament
  • Jocurile Allsvenskan care implică Hacken au o medie de 3,9 goluri pe meci, cea mai mare din ligă.
  • Cinci dintre cele șapte meciuri ale lui Helsingborg în deplasare în ligă au produs cel puțin trei goluri.
  • Helsingborg nu a câștigat încă un meci în deplasare în acest sezon (D2, S5).

Ochii lui Hacken sunt fixați ferm pe primul loc

După ce și-au pierdut primul loc în fața lui Djurgarden ultima dată, Hacken știu că trebuie să revină imediat dacă vor avea vreo șansă de a-i elimina pe noii lideri ai ligii din acea primă poziție râvnită.

Spre norocul gazdelor, ei salută una dintre cele mai proaste echipe din divizie, pe măsură ce lupta pentru supraviețuire a Helsingborg-ului continuă. Nicio echipă nu a acumulat mai puțin de zece puncte ale Helsingborg în această etapă, deși cu o victorie și un egal în ultimele două runde, oaspeții pot spera că valul se va întoarce.

Chiar și cu mini renașterea lor, este dificil să-l vezi pe Helsingborg câștigând primul lor meci în deplasare din sezon (D2, L%) în deplasare, urmărind titlul lui Hacken, o echipă pe care nu a mai învins-o departe de casă din 1994!

Merg spre goluri

În timp ce rezultatul acestui joc pare a fi o formalitate dacă trebuie să credem cotele, trebuie să extragem mai multă valoare întâlnirii adăugând avertismentul de peste 2,5 goluri.

Inspiră încredere în predicția noastră este faptul că jocurile lui Hacken din ligă au înregistrat un total de 3,9 goluri pe meci, în timp ce cinci dintre cele șapte meciuri ale lui Hacken în deplasare au produs peste 2,5 în total, în ciuda faptului că acele jocuri au avut o medie de doar 2,4 pe meci pe parcursul perioadei.

În ceea ce privește scorul corect, rămânem cu o victorie dominantă, dar incitantă, 3-1 Hacken.