Predicții Blackburn Rovers vs Luton 01 Mai 2023

Predicții Blackburn Rovers vs Luton Town pentru meciul de luni de la Ewood Park. Luton va căuta să-și continue runda neînvinsă de 12 meciuri în timp ce vizitează Blackburn. Citiți mai departe pentru predicțiile noastre gratuite de campionat și sfaturi de pariuri.

19:30 Parcul Ewood
Predicție
Luton va câștiga la zero
Incredere
Luton 1-0
Incredere
Raționament

Sfat Raționament

  • Luton a păstrat foaia goală în zece din ultimele 13 victorii în ligă
  • Blackburn nu a câștigat în șapte jocuri
  • Blackburn nu a reușit să înscrie în patru din ultimele cinci înfrângeri

Blackburn le-a pierdut șansa

A existat o etapă nu cu mult timp în urmă în care părea aproape sigur că Blackburn Rovers va ajunge în playoff și va avea o șansă uriașă de a reveni în Premier League, dar după ce nu reușește să câștige niciunul dintre ultimele șapte jocuri, va fi nevoie de un miracol pentru ei să ajungă acum în primele șase. Trei puncte separă pe Rovers de Millwall, pe locul șase, cu diferența de goluri masiv în favoarea tuturor celor trei echipe deasupra lor.

Rovers se confruntă cu o vizită a unei echipe Luton care și-a asigurat deja locul în playoff și va oferi un test serios dificil pentru oricine cu care se confruntă. De fapt, Luton a păstrat foaia goală în zece din ultimele 13 victorii în campionat, iar Blackburn nu a reușit să înscrie în patru din ultimele cinci înfrângeri. Drept urmare, un pont pentru ca Luton să câștige la zero arată cel mai bine pentru acesta.

Luton în sus

Luton se află într-o formă fantastică în timp ce se apropie de playoff, căutând să ajungă în prima divizie pentru prima dată în istoria lor, fiind în Liga Națională în urmă cu doar nouă ani, deoarece The Hatters sunt neînvinși în ultimele douăsprezece jocuri.

Luton a văzut că zece dintre ultimele 13 victorii ale lor au ajuns la zero, șase dintre acestea terminându-se cu un scor 1-0, și același lucru s-ar putea întâmpla aici, deoarece se confruntă cu o echipă Blackburn care nu a reușit să înscrie în patru dintre ultimele lor victorii. cinci pierderi. Se remarcă o predicție corectă de scor 1-0 Luton.