Predicții Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen 06 August 2022

Borussia Dortmund vs Bayer Leverkusen Predictii, sfaturi de pariuri si previziuni meciuri. Va produce acest meci din nou goluri din abundență? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre gratuite de pariuri.

19:30 Parcul Signal Iduna
Predicție
Peste 3,5 goluri de meci
Incredere
Remiză 2-2
Incredere
Raționament
  • Ultimele șapte întâlniri au produs un impresionant de 5,29 goluri pe meci.
  • Toate cele nouă întâlniri anterioare au prezentat minim trei goluri.
  • Ambele echipe au lovit fondul fileului în cinci confruntări succesive.

Bătălia de la Rin

Ziua de deschidere a Bundesliga oferă o altă întâlnire fantastică pentru neutru, când Borussia Dortmund înfruntă Bayer Leverkusen.

Gazdele au văzut o serie de schimbări în echipa lor în timpul verii. Erling Haaland a plecat la Manchester City pentru unul, dar au făcut o serie de sosiri interesante, inclusiv atacantul Karim Adeyemi și fundașul Nico Schlotterbeck. Cu toate acestea, Dortmund încă mai are o falcă de sticlă atunci când vine vorba de apărare și încă se poate ajunge. Sunt vulnerabili pe flancuri și acolo va căuta Leverkusen să-i exploateze.

Vizitatorii arată într-o formă excelentă pentru noul sezon, iar cele mai bune semnări pe care le-au făcut au fost să mențină împreună componentele cheie ale echipei lor. Patrik Schick a marcat 24 de goluri sezonul trecut și va fi din nou în frunte. Bayer Leverkusen va viza un alt clasament în top patru și vor vedea acest moment ca un moment ideal pentru a trece pe Borussia Dortmund.

Golurile este jocul

Aceasta pare că va fi o întâlnire cu scoruri mari. Probabil că niciuna dintre echipe nu va fi amănunțită și, având în vedere că ambele sunt suspecte din punct de vedere defensiv în cel mai bun moment, ne dorim goluri din abundență pentru ambele echipe. Peste 3,5 goluri va fi alegerea noastră.