Predicții Bradford vs AFC Wimbledon 24 Septembrie 2022

Predicții Bradford vs AFC Wimbledon pentru meciul de sâmbătă din Liga a doua la Valley Parade. Poate Bradford să-și continue bunul început de sezon cu victorie? Continuați să citiți mai jos pentru toate sfaturile și predicțiile noastre gratuite.

17:00 Parada de la vale
Predicție
Bradford pentru a câștiga
Incredere
Bradford 2-0
Incredere
Raționament
  • Bradford a câștigat patru meciuri consecutive în ligă înainte de aceasta.
  • Wimbledon are în prezent o serie de patru înfrângeri consecutive în ligă.
  • Wimbledon nu a reușit să câștige în patru din ultimele cinci vizite la Bradford.

Înapoiați Bantams pentru a continua să se rostogolească

Până acum a fost un început de sezon incredibil pentru Bradford City, care este neînvins în șapte din cele nouă meciuri de ligă (W5, D2) într-o serie care îi lasă printre candidații la play-off de la începutul sezonului.

Nu numai asta, oamenii lui Mark Hughes sunt încă neînvinși acasă în campionat (W3, D2), deoarece caută un alt rezultat pozitiv acasă împotriva unei echipe de la Wimbledon care se luptă. Vizitatorii intră în asta în urma unei victorii în cupă, deși forma lor în ligă este pur și simplu îngrozitoare, Dons înregistrând patru înfrângeri consecutive.

Această serie de formă îi lasă pe oamenii lui Johnnie Jackson ferm în jumătatea inferioară a tabelului și, cu o singură victorie de călătorie din cinci până acum, este greu de văzut Wimbledon făcând multe pentru a schimba asta în această întâlnire cu aspect dur.

Rămâi cu preferatele

Prețul nu este frumos, dar susținerea lui Bradford pare să fie jocul inteligent aici, având în vedere că au atât impuls, cât și avantaj acasă. Nu mai vorbim de faptul că Wimbledon a marcat o singură dată în ultimele patru meciuri din ligă, pierzând de trei ori fără replică!

Pentru a acoperi un astfel de rezultat, rămânem cu mize mici la o victorie acasă cu 2-0.