Predicții Brentford vs Chelsea 19 Octombrie 2022

Predicții Brentford vs Chelsea înaintea confruntării de miercuri în Premier League. Graham Potter încearcă să-și prelungească începutul de viață neînvins la Chelsea atunci când Blues vizitează Brentford. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

21:30 Parcul Griffin
Predicție
Chelsea pentru a câștiga
Incredere
Chelsea 2-0
Incredere
Pierre Emerick Aubameyang va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Chelsea este neînvinsă sub Graham Potter și a câștigat ultimele cinci meciuri în toate competițiile.
  • Albaștrii și-au câștigat ultimele patru jocuri fără să cedeze, inclusiv victorii succesive cu 2-0.
  • Pierre-Emerick Aubameyang a marcat în trei dintre ultimele sale patru apariții pentru Chelsea.

Albinele revin la forma după victoria Brightonului

O dublă Ivan Toney a întrerupt seria de trei meciuri fără victorii a lui Brentford vineri seara, dar Bees ar putea avea o seară mai grea când se vor confrunta cu noul club al lui Graham Potter în această rundă de meciuri de la mijlocul săptămânii.

Echipa lui Thomas Frank continuă să depășească așteptările și se află într-o poziție promițătoare de top, dar înfrângerile recente cu Arsenal și Newcastle ridică semne de întrebare cu privire la capacitatea lor de a merge în picioare cu armele mari.

Potter transformă averea lui Chelsea

Chelsea este cu siguranță una dintre acele arme mari și noul antrenor Graham Potter și-a prelungit începutul excelent de viață la Stamford Bridge cu o victorie cu 2-0 la Aston Villa în weekend.

Albaștrii sunt acum neînvinși în cele șase jocuri la conducere și au câștigat fiecare dintre ultimele cinci jocuri. Ultimele patru dintre aceste victorii au fost însoțite de foaia goală și au primit doar de două ori în șase jocuri sub conducerea lui Potter.

Blues se pregătește pentru o nouă victorie

Forma lui Chelsea în acest moment nu poate fi ignorată și, după recenta apariție a lui Brentford împotriva lui Arsenal și Newcastle, sunt de partea oaspeților aici. De asemenea, Bees nu au reușit să înscrie în două dintre ultimele lor patru, așa că o a cincea victorie consecutivă la zero și un al treilea triumf consecutiv cu 2-0 este alegerea mea pe piața de scor corect.

Pierre-Emerick Aubameyang rămâne alegerea favorită în departamentul de marcatori. Atacantul gabonez a găsit plasa în trei din ultimele patru apariții pentru Chelsea și nu a reușit să fie implicat într-un gol în două dintre cele șase ieșiri ale sale pentru noul său club.