Predicții Brentford vs Fulham 06 Martie 2023

Predicții Brentford vs Fulham pentru meciul de luni din Premier League pe stadionul Gtech Community. Bees și Cottagers zboară ambii în Premier League în acest sezon. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

22:00 Stadionul comunitar Gtech
Predicție
Brentford pentru a câștiga
Incredere
Brentford 2-1
Incredere
Raționament
  • Brentford a pierdut doar unul dintre cele 12 meciuri de acasă din Premier League în acest sezon
  • Bees se află pe o serie de 11 meciuri neînvinse în clasamentul de vârf, pierzând ultima dată un meci din Premier League în octombrie, în deplasare cu Aston Villa.
  • Ambele echipe au marcat în 15 din cele 25 de misiuni ale Fulham în Premier League în acest sezon
  • Fulham a găsit plasa în fiecare dintre ultimele cinci jocuri din toate competițiile

Albinele pot face ca avantajul acasă să conteze în derby-ul din vestul Londrei

Brentford și Fulham au fost doi dintre cei mai mari performanțe din Premier League în acest sezon, iar derby-ul lor de luni din vestul Londrei nu ar trebui să dezamăgească.

Ambele echipe au ocupat un loc în primele nouă locuri în lotul de meciuri din acest weekend și ambele ar trebui considerate candidați pentru locurile europene în Premier League din acest sezon.

Fulham este cu patru puncte înaintea omologilor lor din capitală, cu 39 de puncte din 25 de meciuri – un randament excelent de la un club promovat pentru pierderea la începutul sezonului – dar Brentford are două meciuri în mână.

Și Brentford este cel care arata cel mai bine pentru a ieși pe primul loc atunci când aceste părți se ciocnesc pe Gtech Community Stadium.

În primul rând, echipa lui Thomas Frank s-a făcut incredibil de greu de defalcat, nefiind pierdut niciunul dintre ultimele 11 meciuri din Premier League, acea serie având în vedere meciuri împotriva lui Manchester City, Tottenham, Liverpool și Arsenal.

Dar Bees au fost deosebit de periculoși pe propriul lor gazon, pierzând doar una dintre cele 12 meciuri din ligă în acest sezon și aceasta a fost împotriva lui Arsenal, în septembrie.

Absența Palhinha este o lovitură mare pentru Fulham

Au trebuit să salveze un punct cu o lovitură de Vitaly Janelt în minutul 96 la egalul lor 1-1 cu Palace acasă ultima dată, dar au câștigat trei la întoarcerea în propria curte înainte și pot face să fie o seară grea pentru Fulham. .

Cottagers au fost la îndemână pe drum în acest mandat, câștigând cinci victorii în ligă în călătoriile lor, dar se îndreaptă spre acest joc, lipsind mijlocașul combativ crucial Joao Palhinha.

Aceasta este o lovitură uriașă, cu vara semnarea Palhinha, cheie pentru a transforma apărarea în atac pentru Fulham și să joci fără el în deplasare la Brentford nu va fi ușor.

Așteaptă-te la obiective atunci când cei care obțin depășiri se blochează

Fulham a câștigat cel mai recent meci împotriva lui Leeds cu 2-0 în runda a cincea a Cupei FA, marți, dar arăta poros în acel concurs, permițând adversarilor lor 16 lovituri, iar o echipă mai prolifică ar fi făcut ca echipa lui Silva să plătească.  

O victorie pentru gazde pare calea de urmat, dar Fulham a devenit o echipă cu goluri libere sub Marco Silva, cu Aleksandar Mitrovic de 11 goluri în fruntea ei și ei pot obține o consolare, așa că prezicem o victorie cu 2-1 pentru echipa gazdă. .