Predicții Bristol City vs Blackpool 11 Martie 2023

Predicții Bristol City vs Blackpool înainte de această ciocnire din campionat de sâmbătă. Blackpool caută să-și dezvolte egalul fără goluri cu pasionații Burnley ultima dată. Citiți mai departe pentru predicțiile noastre gratuite de campionat și sfaturi de pariuri.

14:30 Poarta Ashton
Predicție
Sub 2,5 goluri de meci
Incredere
Remiză 1-1
Incredere
Raționament
  • Patru dintre ultimele șase meciuri ale lui Blackpool au fost sub 2,5 goluri
  • Bristol City a făcut goluri în fiecare dintre ultimele trei meciuri din toate competițiile
  • Bristol City a înregistrat două remize 1-1 în februarie cu Wigan și Sunderland

Golurile ar putea fi la o primă la Ashton Gate

Bristol City este blocat în obscuritatea de la mijlocul tabelului în campionat în acest sezon, este puțin probabil să forțeze un impuls pentru playoff și destul de departe de zona de retrogradare, dar nu se află într-un curs grozav și ar putea fi ținut de Blackpool, amenințat de retrogradare.

Robins au câștigat o singură victorie în ultimele cinci meciuri din ligă, iar golurile au fost o problemă cu clubul care a marcat doar de trei ori în timpul acelei runde.

Ei nu au reușit să găsească o cale să treacă de luptătorii Huddersfield ultima dată, remizați cu 0-0, iar Blackpool a înregistrat același scor, dar împotriva liderilor fugari din campionat, Burnley, la Bloomfield Road.

Blackpool nu a reușit să direcționeze un șut în poartă în acel joc și a avut doar 22 la sută din minge, dar s-au ținut ferm pentru a obține punctul și au putut adopta o abordare similară la Ashton Gate, unde sub 2,5 goluri pare cel mai bun pariu și un 1- 1 egalitate este predicția corectă a scorului.