Predicții Burnley vs Cardiff 08 Mai 2023

Pronostic Burnley vs Cardiff pentru meciul de luni de la Turf Moor. Burnley este gata să sărbătorească succesul câștigător al titlului, dar poate Cardiff să strice petrecerea? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

17:00 Turf Moor
Predicție
Burnley și ambele echipe vor marca
Incredere
Burnley 3-1
Incredere
Raționament
  • Cardiff a marcat în ultimele cinci meciuri
  • Burnley a marcat de cel puțin două ori în zece din ultimele 14 meciuri pe teren propriu din campionat
  • Clarets au pierdut doar o dată la Turf Moor în campionat în acest sezon

Burnley de la Kompany este gata de petrecere

Câștigarea titlului la arhi-rivalii Blackburn a fost următorul lucru cel mai bun decât sărbătorirea triumfului lor la Turf Moor, dar Burnley nu ar trebui să refuze o a doua invitație la petrecere când găzduiește Cardiff în ultimul lor joc al sezonului.

Echipa lui Vincent Kompany a suferit primul lor revers acasă din campanie ultima dată împotriva QPR, dar este o echipă care are tendința de a-și face drumul pe propriul patch și ne putem aștepta să iasă în fruntea acestei campanii și să se asigure că suporterii lor sărbătoresc un sezon grozav sub conducerea belgianului.

Bluebirds vor fi optimiști în a-și pune amprenta

Evitarea retrogradării a fost prioritatea pentru Cardiff de ceva timp, dar și-au asigurat statutul de al doilea nivel și unele performanțe decente în deplasare le-au ajutat mult să atingă acest obiectiv.

Au marcat într-o înfrângere cu 4-1 în fața Sheffield United, care au fost și promovate, dar au urmat asta cu victorii la Rotheram și Watford, așa că își vor plăcea șansele de a marca, așa că cei care caută un pariu cu scor corect ar putea dori să Luați în considerare o victorie acasă cu 3-1.