Predicții Burnley vs Luton 06 August 2022

Predicții Burnley vs Luton pentru campionatul de sâmbătă de la Turf Moor. Burnley a adus o prospețime în jocul lor în weekend-ul de deschidere, așa că o pot susține acasă la o echipă de la Luton care nu a reușit să forțeze o victorie acasă în fața Birmingham City? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

17:00 Turf Moor
Predicție
Luton dublă șansă (câștig sau egal)
Incredere
Luton 2-1
Incredere
Elijah Adebayo va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Burnley nu a reușit să câștige zece din ultimele 14 meciuri pe teren propriu sezonul trecut (Premier League).
  • Luton a evitat înfrângerea în nouă din ultimele 15 partide în deplasare din campionat (7 victorii, 2 remize).
  • Elijah Adebayo a marcat 16 goluri în campionat în 40 de apariții sezonul trecut.

Luton are arme pentru a răni partea din spate a lui Clarets

Reacțiile exagerate vin groase și rapide la începutul unui nou sezon și este ușor să te lași dus de ceea ce a realizat Burnley dominând Huddersfield pe stadionul John Smith weekendul trecut. Oamenii lui Vincent Kompany au completat 506 de pase în victoria lor cu 1-0, cea mai mare înregistrată pentru club într-un meci din ligă, în timp ce cele două lovituri ale Terrierilor au fost cele mai puține lovituri cu care s-a confruntat Burnley într-un meci din campionat în peste un deceniu.

Acei fani Burnley de acolo cu siguranță le-a plăcut, dar s-ar putea să fie readuceți cu picioarele pe pământ când o echipă Luton cu armele potrivite pentru a-i răni apare la Turf Moor. Kompany nu se poate aștepta să scape fără a juca cu fundașii centrali „adecvați” pentru nimic mai mult decât un joc ciudat ici și colo, iar Charlie Taylor aproape a ținut ferm în fața unui atac nefericit al orașului format dintr-un atacant central.

Nathan Jones va desfășura doi atacanți cu ritm și abilități aeriene, în timp ce formația 3-5-2 a lui Luton oferă o mulțime de spațiu pentru fundașii laterali pentru a trimite centre - ceva ce Huddersfield nu l-a putut împotriva lui Burnley.

Adebayo are răspunsul pentru pălărieri

Recordul lui Elijah Adebayo de 16 goluri în ligă în 40 de apariții în ultimul trimestru face ca cota lui de 3/1 să pară oricând generos și, după ce s-a confruntat cu problemele de fitness în pre-sezon, ar trebui să fie mai clar după 84 de minute de acțiune weekendul trecut.

The Hatters au fost ținuți la distanță de Birmingham weekendul trecut, ceea ce ar fi fost o lecție pentru ei pentru a-și perfecționa finalizarea. Ei au avut șanse să ia toate cele trei puncte și ar fi scos încă unul sau două dacă nu ar fi fost tactica de pierdere de timp a albaștrilor.

Luton poate evita înfrângerea în aceasta și ar trebui să fie susținut să facă acest lucru cu o dublă șansă de joc. Hatters au câștigat șapte din ultimele 15 meciuri pe drum în ultimul trimestru și au remizat un alt cuplu, care se ridică bine față de recordul lui Burnley de doar patru victorii în ultimele 14. O victorie cu 2-1 în deplasare ar putea fi la îndemâna oaspeților dacă apărarea centrală a lui Burnley. intră sub un bombardament.