Predicții Burnley vs Wigan 11 Martie 2023

Pronostic Burnley vs Wigan pentru meciul de sâmbătă de la Turf Moor. Sus se întâlnește jos în ceea ce se așteaptă să fie o întâlnire unilaterală în al doilea nivel. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

17:00 Turf Moor
Predicție
Burnley va câștiga la zero
Incredere
Burnley 2-0
Incredere
Raționament
  • Doar Coventry (17) a înregistrat mai multe porți libere decât Burnley (15) în campionat în acest sezon
  • Clarets au câștigat 22 din cele 35 de meciuri din campionat în acest trimestru
  • Wigan are o medie de mai puțin de un gol pe meci în campionat în acest sezon, marcând doar de 31 de ori în 35 de meciuri

Clareții înroșiți își pot afirma superioritatea

Primul se întâlnește pe partea de jos în campionat sâmbătă, când Burnley și Wigan se confruntă la Turf Moor, iar gazdele pot justifica favoritismul cu un succes confortabil.

Pare o concluzie ieșită dinainte că Clarets vor juca fotbal în Premier League sezonul viitor și Vincent Kompany va avea probabil un ochi pe următorul sfert de finală al Cupei FA cu fostul său club Manchester City.

Dar asta nu înseamnă că Burnley va fi vulnerabil în acest sezon – ei au pierdut doar de două ori în campionat în acest sezon și se confruntă cu o echipă din Wigan care nu a reușit să câștige 28 din cele 35 de meciuri de ligă.

Aceste echipe se pare că vor juca două divizii în mod separat sezonul viitor, iar prăpastia în clasă ar trebui să se arate, așa că un pariu pe o victorie a Burnley la zero pare a fi cel mai bun.

Chiar dacă Burnley a fost ținut de Blackpool ultima dată, ariergarda lor a înregistrat cea de-a patra porție liberă în cinci meciuri, iar de data aceasta prognozăm o victorie cu 2-0.