Predicții Cardiff vs Huddersfield 30 Aprilie 2023

Pronostic Cardiff City vs Huddersfield pentru meciul de duminică pe stadionul Cardiff City. Poate Warnock să depășească fostul său club? Citiți mai departe pentru toate previziunile noastre gratuite despre meciurile din campionat și sfaturi de pariuri.

14:00 Stadionul din Cardiff City
Predicție
Huddersfield Draw No Bet
Incredere
Huddersfield 2-1
Incredere
Raționament
  • Huddersfield a pierdut unul dintre ultimele șapte meciuri din campionat (W3, D3)
  • Huddersfield a luat șapte puncte din ultimele patru meciuri în deplasare din campionat
  • Cardiff a luat un punct din ultimele trei meciuri pe teren propriu

Huddersfield poate înregistra o victorie atât de necesară

Huddersfield poate face un pas mare către siguranță cu o victorie duminică, iar eforturile recente sugerează că echipa lui Neil Warnock are toate șansele să facă exact asta.

Terrier-ii au pierdut unul dintre ultimii șapte în ligă (W3, D3) și au luat șapte puncte din ultimele patru meciuri în deplasare din campionat, victoriile recente în deplasare la Millwall și Watford îi oferă o bună soluție pentru călătoria lor în capitala Galilor pe Duminică.

Cardiff poate lipsi de motivație

Cardiff și-a asigurat aproape siguranța la mijlocul săptămânii cu o victorie cu 2-1 la Rotherham și cu un loc în campionat pentru sezonul următor în sac, echipa lui Sabri Lamouchi s-ar putea lupta să se motiveze pentru meciul de duminică.

Bluebirds au luat un punct din ultimele trei meciuri de acasă și suntem bucuroși să evităm gazdele aici.

Huddersfield Draw no Bet va fi selecția principală pentru meciul de duminică de la Cardiff City Stadium, cu o victorie cu 2-1 în deplasare formând predicția corectă a scorului – ambele echipe care au marcat au fost o selecție câștigătoare în patru dintre ultimele cinci meciuri ale lui Huddersfield.