Predicții Chelsea vs Wolverhampton 08 Octombrie 2022

Chelsea vs Wolverhampton Predictii, Sfaturi de Pariuri și Previzualizări Meciuri. Poate Chelsea să-și construiască victoria de la mijlocul săptămânii cu alte trei puncte în Premier League? Citiți mai departe pentru pronosticurile noastre gratuite și sfaturi de pariuri.

17:00 Stamford Bridge
Predicție
Chelsea -1
Incredere
Chelsea 3-0
Incredere
Pierre Emerick Aubameyang va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Chelsea a marcat de cinci ori în ultimele două meciuri.
  • Dimpotrivă, Wolves a primit de cinci ori în ultimele două jocuri fără replică.
  • Wolves nu au reușit să înscrie în cinci din ultimele șapte meciuri din PL.
  • Fiecare dintre ultimele șase meciuri ale lui Chelsea PL a produs peste 2,5 goluri în total.

Epoca Potter de la Chelsea este un drum

De când a preluat frâiele la Chelsea, Graham Potter nu a fost încă învins (V2, D1), iar această formă fină pare să continue acasă împotriva unei echipe ale Wolves care suferă de un haos managerial propriu.

Chelsea a marcat acum cinci goluri cu doar unul în replică în ultimele două meciuri, în timp ce Wolves au primit cinci goluri consecutive de la ultima dată când s-au înscris singuri. O astfel de diferență în formă indică faptul că acest joc este o victorie potențial simplă pentru Blues.

Lupii vor spera că acest joc poate deschide o nouă eră pentru club, după ce Bruno Lage a fost demis în urma înfrângerii cu 2-0 cu West Ham săptămâna trecută. Seful recent demis de la Sevilla, Julen Lopetegui, este în discuții pentru preluarea în momentul scrierii acestui articol. , dar s-ar putea lupta în acest joc fără timp pentru ca oricine este noul șef să-și pună în aplicare metodele.

Șefi interimari, succes pe termen lung pentru Wolves

Acest joc va servi probabil ca singurul în care șefii interimari Steve Davis și James Collins îl supraveghează, totuși au o sarcină uriașă de a înregistra o primă victorie din septembrie la casa recentilor campioane europene Chelsea.

În prezent, îndurând o serie de opt meciuri fără victorii în deplasare, abordarea acestui putregai va fi cheia pentru averea Wolves în Premier League de acum înainte. Cu toate acestea, Wolves nu au câștigat la Stamford Bridge în nicio întâlnire de când au făcut-o în fața unei mulțimi de 20.000 de oameni, în 1979.

Rămâi cu Potter's Blues

Având în vedere că metodele lui Potter dând deja roade la Chelsea, preconizăm că partea sa stabilită va face munca ușoară a Lupilor fără manager în această întâlnire. Ca atare, creștem prețurile de câștig direct, mergând ca Chelsea să câștige cu un handicap de -1.

Lupii au marcat doar un gol în peste șase ore de joc competitiv și, având în vedere că nu au câștigat la această locație în peste 40 de ani, istoria sugerează că se vor lupta să intre pe foaia de scor. Mergem pentru o victorie dominantă cu 3-0 Chelsea pe piața de scor corect.

În cele din urmă, Pierre-Emerick Aubameyang arată ca o forță reînviată sub conducerea lui Potter, marcând în două din cele trei jocuri sub conducerea sa până acum și acum caută o a treia apariție consecutivă la scor pentru prima dată de la întoarcerea sa pe țărmurile engleze.