Predictii Clermont vs PSG 06 August 2022

Clermont vs PSG Pronosticuri, sfaturi de pariuri și previziuni meciuri. Va provoca PSG o înfrângere puternică lui Clermont? Citiți mai departe pentru pronosticurile noastre gratuite și sfaturi de pariuri.

22:00 Stadionul Gabriel Montpied
Predicție
PSG va câștiga și peste 3,5 goluri de meci
Incredere
PSG 4-0
Incredere
Raționament
  • PSG a câștigat ultimele șapte jocuri și este neînvins în ultimele 14.
  • Opt dintre ultimele nouă meciuri ale oaspeților au produs cel puțin trei goluri.
  • Clermont a câștigat doar una dintre cele opt ieșiri anterioare din Ligue 1 pe stadionul Gabriel Montpied.

Clermont s-a asigurat că vor juca din nou fotbal de top în acest sezon, după ce și-au asigurat un loc 17 în ultimul sezon. Cu toate acestea, se așteaptă o altă campanie grea și având în vedere că patru echipe vor retrograda din Ligue 1 în această campanie, mulți se așteaptă ca gazdele să cadă prin capcană. Un alt motiv pentru care mulți se așteaptă ca ei să se lupte este cel mai bun marcator al lui Clermont din campania trecută, Mohamed Bayo, care a fost implicat în 50% din golurile lor din ligă, a trecut la Lille în această vară.

Sunt favoriți copleșitori în fiecare joc intern la care participă și acesta nu este diferit. Se așteaptă să obțină un al 11-lea titlu și, dacă o vor face, i-ar face să devină cea mai de succes echipă din istoria Franței de top. L-au înlocuit pe Mauricio Pochettino cu Christophe Galtier și este o întâlnire interesantă, deoarece nu este un antrenor plin de farmec, ci unul care știe ce este nevoie pentru a câștiga. Interesant este că Galtier nu a pierdut niciodată primul său joc la conducerea unui club din Ligue 1.

Diferența de calitate este la îndemâna tuturor și ne așteptăm pe deplin la o dezamăgire aici. PSG ar putea acoperi cu ușurință linia de poartă de unul singur și ne plac șansele ca oaspeții să câștige cu cel puțin patru goluri.