Predicții Colchester vs Rochdale 24 Septembrie 2022

Predicții Colchester United vs Rochdale pentru meciul de sâmbătă din Liga a doua. Va mai fi încă un aflux de goluri în acest meci? Citiți mai departe pentru pronosticuri gratuite și sfaturi pentru pariuri League One.

17:00 Stadionul comunitar Colchester
Predicție
Ambele echipe să înscrie
Incredere
Rochdale 2-1
Incredere
Raționament
  • Ambele echipe au găsit fundalul plasei în toate ultimele șase întâlniri.
  • Ambele echipe primesc în medie peste un gol pe meci în acest sezon.
  • Colchester caută un nou manager după demiterea lui Wayne Brown.

Colchester se luptă și are nevoie de victorii

Sunt vremuri îngrijorătoare în Essex, când Colchester United se află printre părțile de jos din Liga a doua. Acum îi întâmpină pe colegii care luptă la retrogradare, Rochdale, pe Stadionul Comunitar Colchester, care doresc să facă o serie de cinci meciuri fără a câștiga în ligă.

Problema lui Colchester este predominant în ultima treime, deoarece doar patru echipe din divizie au marcat mai puține goluri decât ele în acest sezon, ceva care trebuie îmbunătățit dacă doresc să se asigure de siguranță.

Oaspeții sunt la un nivel foarte scăzut după un început de sezon fără victorii, totuși au remizat două din ultimele patru meciuri, ambele echipe marcând, arătând oarecum caracter. Doar o echipă a marcat mai puține decât cele cinci goluri ale lui Rochdale în acest sezon în ligă, dar cu două apărări nesigure pe ecran, credem că ar putea fi goluri în curs.

Goluri la ambele capete probabil din nou

Acest meci vede, de obicei, o mulțime de goluri și credem că ambele echipe vor găsi fondul fileului pentru a șaptea oară în eventualele întâlniri dintre cele două. De asemenea, credem că Rochdale îl va devansa pe acesta, poate printr-un scor îngust de 2-1.