Predicții Coventry vs Hull City 11 Martie 2023

Predicțiile Coventry City vs Hull City în previzualizarea meciului nostru pentru meciul de sâmbătă. Poate Coventry să țină ritmul și să-și continue impulsul în playoff? Citiți mai departe pentru predicțiile noastre gratuite de campionat și sfaturi de pariuri.

17:00 Ricoh Arena
Predicție
Coventry va câștiga și sub 2,5 goluri de meci
Incredere
Coventry 2-0
Incredere
Raționament

Sfat Raționament

  • Coventry a păstrat foaia goală în patru din ultimele cinci meciuri de ligă
  • Sub 2,5 goluri a fost un câștigător în patru dintre ultimele șase ale lui Coventry și cinci dintre ultimele șase ale lui Hull
  • Hull nu a reușit să înscrie în 47% din meciurile lor în deplasare în acest sezon și trei din ultimele cinci

Coventry își continuă impulsul în playoff

Coventry City a fost într-o formă fantastică în ultima vreme și este în prezent neînvins în ultimele șase meciuri din ligă. Ei vor avea speranța că vor ajunge în playoff, cu doar trei puncte despărțindu-i de Norwich, locul șase, apropiindu-se de etapa cheie a sezonului.

O mare parte din forma recentă a lui Coventry a fost recordul lor defensiv excelent în ultima vreme. Sky Blues au păstrat foaia goală în patru din ultimele cinci meciuri din ligă și în 50% din meciurile lor de acasă, oferindu-le o platformă excelentă pe care să obțină rezultate. Adversarii lor, Hull City, se îndreaptă spre meciul de sâmbătă, nereușind să înscrie în 47% din meciurile lor în deplasare din acest sezon și în trei din ultimele cinci.

Ca urmare, o predicție a Coventry pentru a câștiga și sub 2,5 goluri atrage apel, deoarece sub 2,5 goluri a fost un câștigător în patru dintre ultimele șase ale lui Coventry, iar cinci dintre adversarii lor ultimele șase, în timp ce Coventry va căuta să-și mențină binele. formează cu o altă victorie.

Croazieră cu carenă până la capăt

Hull City a avut un sezon confortabil – se află cu treisprezece puncte deasupra zonei de retrogradare, așa că își pot permite să nu-și facă griji că vor fi târâti într-un răgaz în partea de jos a ligii, în timp ce cele zece puncte dintre ei și playoff înseamnă că poate exclude o promovare surpriză.

Forma recentă a Tigrilor a fost inconsecventă, câștigând doar unul dintre ultimele cinci, dar pierzând doar două în ultimele șapte, și au câștigat o victorie impresionantă cu 2-0 împotriva unei alte speranțe de promovare în West Brom. Coventry, totuși, intră în acest joc într-o formă mai bună și va căuta să mențină ritmul în oferta lor la playoff. Drept urmare, o predicție de scor a unei victorii confortabile cu 2-0 pentru gazde arată bine aici.