Predictii Cremonese vs Fiorentina 12 Martie 2023

Predicții Cremonese vs Fiorentina pentru meciul de duminică din Serie A italiană. Viola a câștigat patru meciuri consecutive în toate competițiile și speră să prelungească această rundă împotriva gazdelor lor aflate în dificultate. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

16:00 Stadionul Giovanni Zini
Predicție
Fiorentina va câștiga
Incredere
Fiorentina 2-0
Incredere
Raționament
  • Fiorentina a parcurs șase meciuri neînvinsă în toate competițiile, câștigând de cinci ori în acea serie.
  • Cremonese, între timp, a câștigat un meci în Serie A în tot sezonul și a pierdut trei din ultimele cinci.
  • La Viola a devansat returul cu 3-2 în prima zi a Seriei A din august.

Violetele vor crește

După ce s-a chinuit inițial să-și ducă forma Coppa Italia și Europa Conference League în Serie A, Fiorentina zboară acum, câștigând cinci din ultimele șase meciuri din toate competițiile, inclusiv ultimele două din ligă. Campania lor inconsecventă a început cu o victorie cu 3-2 în fața lui Cremonese, care au înregistrat o singură victorie în ligă de la acea întâlnire din august, iar cu echipa lui Vincenzo Italiano în sus, oaspeții vor spera la un succes mai confortabil duminică.

Într-adevăr, victoria din prima manșă de joi în optimile de finală împotriva Sivasspor în Liga Conferințelor a făcut să fie șase meciuri neînvinsă pentru Fiorentina, care a câștigat o victorie șoc – dar meritată – împotriva Milanului în ultima lor ieșire în Serie A. Viola a lovit plasa de 14 ori în ultimele șase competiții, precum și a păstrat foaia curată meritabilă împotriva Sivasspor și Braga. Forma în deplasare a Fiorentinei i-a reținut adesea în ultimele două sezoane, dar ei au reușit cu 3-0 la Verona în ultima lor călătorie și pot trimite un alt luptator aici.

Cremonese nu a reușit să se bazeze pe prima victorie a sezonului – un triumf furtunos asupra Romei – ultima dată, pierzând un thriller de cinci goluri împotriva lui Sassuolo. Davide Ballardini a îmbunătățit cu siguranță Cremonese în sensul atacului, dar o serie de 11 meciuri fără gol, cu 11 goluri primite în ultimele cinci, sugerează că mai sunt multe de făcut la celălalt capăt. Cu patru înfrângeri în ultimele șase meciuri de ligă, gazdele par puțin probabil să folosească acea victorie a romilor ca platformă pentru o mare evadare, iar Fiorentina ar trebui să aibă prea multă calitate duminică.

Fiorentina poate continua să alerge bine

Momentum pare să fie alături de Fiorentina în prezent și, în ciuda formei lor defavorabile în ligă din prima jumătate a sezonului, îi așteaptă un final palpitant de campanie, cu două șanse realiste de argint.

Având în vedere forma excelentă a oaspeților și recordul slab defensiv al lui Cremonese, o victorie a Fiorentinei este jocul nostru principal, iar 2-0 pentru Viola ar putea reprezenta o predicție solidă de scor corect.