Predictii Cremonese vs Napoli 09 Octombrie 2022

Pronostic Cremonese vs Napoli înaintea meciului din Serie A de duminică. Poate liderii liberi ai ligii lui Luciano Spalletti să înregistreze o altă victorie dominantă? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

19:00 Stadionul Giovanni Zini
Predicție
Napoli -1
Incredere
Napoli 3-0
Incredere
Khvicha Kvaratskhelia va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Napoli a câștigat șapte meciuri consecutive, marcând 21 de goluri pe parcursul acelei runde.
  • Echipa lui Luciano Spalletti a învins de șase ori un handicap de -1 în acest sezon, inclusiv împotriva lui Liverpool, Rangers și Ajax.
  • Cremonese nu a câștigat în Serie A în acest sezon și doar Sampdoria (16) a primit mai mult de 15 goluri în 2022-23.
  • Doar Marko Arnautovic (șase) a marcat mai multe goluri în Serie A decât Khvicha Kvaratskhelia (cinci) în acest sezon.

Remarcabil Partenopei a lovit Ajax pentru șase

Napoli și-a dus marți începutul de vis în campania 2022-23 la noi culmi, în timp ce liderii Serie A – care rămân neînvinși în acțiunea ligii în acest sezon – l-au zdrobit pe Ajax cu 6-1 în deplasare în Liga Campionilor. Napoli a câștigat acum șapte meciuri consecutive, înscriind 21 de goluri în acea succesiune și vor fi extrem de încrezători că își vor menține forma împotriva Cremonese, care luptă duminică.

Echipa lui Luciano Spalletti a reușit 26 de șuturi pe poartă în timp ce i-a învins pe giganții Eredivisie deoparte la mijlocul săptămânii și au învins acum un handicap de -1 de șase ori în toate competițiile din acest sezon. Liverpool, Rangers și o echipă de obicei solidă din Torino se numără printre cei care vor fi bine învinși de Napoli în acest sezon, iar numărul lor de 14,9 goluri așteptate (xG) este al doilea cel mai bun din Serie A în acest trimestru. Partenopeii au înregistrat o medie de mai multe lovituri pe meci (18,9) decât orice altă echipă din Serie A în acest sezon și ar trebui să aibă o mulțime de bucurii împotriva lui Cremonese.

Într-adevăr, doar Sampdoria (16) a primit mai multe goluri decât Cremonese (15) în Serie A în acest sezon, iar doar Spezia le-a permis adversarilor mai multe încercări la poartă decât le-a făcut nou-promovata în 2022-23. Cremonese încă nu a câștigat în acest sezon, a păstrat doar o porțiune liberă și a fost învins de mai mult de un gol de două ori în ultimele cinci competiții.

Vizitatorii inspirați de Kvaratskhelia pot domina

Având în vedere recordul extraordinar de atac al lui Napoli, Cremonese pare să aibă puține șanse să rămână competitiv duminică, iar sprijinirea oaspeților pentru a câștiga cu mai mult de un gol pare să ofere o valoare excelentă.

Cu Napoli înregistrând o medie de trei goluri pe meci pe parcursul celor șapte meciuri câștigătoare, o victorie cu 3-0 în deplasare ar putea fi o predicție corectă a scorului, iar Khvicha Kvaratskhelia – al cărui număr de cinci goluri în Serie A în acest mandat este îmbunătățit doar de Marko Arnautovic (șase ) – pare o alegere bună oricând marcator.