Predicții Crewe vs Mansfield Town 24 Septembrie 2022

Predicțiile Crewe vs Mansfield Town, când se întâlnesc sâmbătă în Liga a doua. Cu ambele părți într-o formă decentă, care dintre ele va fi capabilă să iasă în frunte? Citiți mai jos pentru previzualizarea meciului și toate sfaturile noastre gratuite de pariuri.

17:00 Gresty Road
Predicție
Mansfield Town și Ambele Echipe vor înscrie
Incredere
Mansfield Town 2-1
Incredere
Raționament
  • Mansfield a câștigat patru din ultimele șase meciuri din campionat.
  • Cinci dintre ultimele șapte meciuri directe din Liga a doua au văzut ambele echipe găsind plasa.
  • Patru dintre ultimele șase meciuri ale lui Crewe au marcat ambele echipe.

E timpul pentru o petrecere de burlaci în Crewe?

Mansfield a trecut printr-un început nervos de sezon pentru a rămâne în faza de play-off în această etapă incipientă și a arăta ca favoriți demni de a-l învinge pe Crewe, având în vedere că gazdele au câștigat doar unul dintre ultimele șase meciuri.

Cerbii au luat șapte puncte din ultimele trei jocuri, ceea ce este mult mai mult decât ceea ce se poate spune despre Crewe. În timp ce oaspeții stau la doar un punct în spatele lui Mansfield, impulsul este cu siguranță al vizitatorilor și asta nu mai vorbim de faptul că Nigel Clough este neînvins în șase dintre cele nouă întâlniri ale sale cu Crewe.

Toate cele patru înfrângeri competitive ale lui Crewe din acest sezon i-au făcut să primească cel puțin două goluri, deși au intrat ei înșiși pe foaia de scor în ultimele două astfel de meciuri. Cu Mansfield găsindu-și picioarele în cursa de promovare, preconizăm că va trebui să lucreze pentru un rezultat pozitiv, în ciuda favoritismului lor cald.

Rămâi cu vizitatorii

Susținem o victorie la Mansfield cu BTTS, impulsul poate fi de la oaspeți, dar Crewe cu siguranță nu are nicio îndoială. În ceea ce privește scorul corect, mergem cu o selecție de mize mici la o victorie în deplasare cu 2-1.