Predicții Crystal Palace vs Leeds 09 Octombrie 2022

Pronostic Crystal Palace vs Leeds pentru meciul de duminică în Premier League de la Selhurst Park. Crystal Palace speră să-și încheie runda fără victorii când va găzdui Leeds. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

16:00 Parcul Selhurst
Predicție
Crystal Palace pentru a câștiga
Incredere
Crystal Palace 2-1
Incredere
Odsonne Edouard va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Crystal Palace este neînvins în fiecare dintre ultimele șase meciuri directe din liga acasă.
  • Leeds nu are suspendat Luis Sinisterra, acesta a marcat în două din ultimele trei jocuri.
  • Leeds a câștigat doar unul dintre ultimele șase meciuri în deplasare în Premier League.
  • Crystal Palace este neînvins în zece din ultimele 12 meciuri de pe Selhurst Park.

Vulturii pot învăța să zboare încă o dată

Este posibil ca Crystal Palace să fi atins o serie stâncoasă de formă, dar nimeni nu poate nega că oamenii lui Patrick Vieira au avut o performanță plină de energie în înfrângerea lui Chelsea ultima dată. Cu toate acestea, faptele dure rămân și Eagles li s-a tăiat aripile cu un curs actual de patru meciuri fără victorie în acțiunea din Premier League.

Vieira s-ar putea mângâia totuși când se uită la forma de acasă a lui Palace, cu zece meciuri neînvinse în ultimele 12 jocuri competitive pe teren propriu, care ar putea inspira încredere că vor putea în sfârșit să înregistreze o victorie după o lungă așteptare.

A fost concediat aproape o lună întreagă din cauza unei combinații de greve feroviare, pauză internațională și doliu național cu siguranță nu a ajutat cauza Palace. Cu „rugina inelului” acum scuturată după acel rezultat încântător împotriva lui Chelsea, Eagles ar putea fi gata să-și ia zborul.

Leeds prost disciplinat își va regreta greșelile

La fel ca și gazdele lor, Leeds suportă, de asemenea, o serie de patru meciuri fără victorii din Premier League. Cu toate acestea, ei par să se confrunte aici, după ce managerul lor a fost eliminat în urmă cu două jocuri, iar el a fost pus să urmărească din tribune cum unul dintre jucătorii lor vedete, Luis Sinisterra, a fost, de asemenea, eliminat în cel mai recent meci al lor!

Sinisterra a marcat în două dintre ultimele trei jocuri ale lui Leeds, așa că, fără îndoială, va fi o ratare uriașă, dar asta ar putea deschide ușa pentru Patrick Bamford. Bamford a jucat pentru Palace în 2015/16 și are patru goluri din ultimele șase meciuri împotriva fostelor sale cluburi, așa că ar putea merita să fie urmărit.

Singura victorie a lui Leeds în ultimele șase meciuri în deplasare a fost ultima zi a sezonului trecut, deoarece au supraviețuit într-un mod dramatic. În afară de asta, a fost cronică pentru Yorkshiremen. Speranțele erau mari când Leeds a început campania în deplasare ajungând în avantaj de 2-0 la Southampton, dar au primit de șapte ori și nu au reușit să câștige fiecare meci în acest mandat.

Înapoiați Vulturii pentru a-l depăși

Deși ambele părți au afișat o formă îndoielnică în ultimul timp, rămânerea cu gazdele arată ca jocul inteligent aici. La orice mai sus, susținerea Eagles pentru a depăși Leeds și a-și extinde forma competitivă solidă acasă în ultimele 12 jocuri ar putea fi un joc inteligent.

Oamenii lui Vieira au păstrat doar o porțiune liberă din opt meciuri competitive în acest sezon, așa că slăbiciunile lor defensive ar putea însemna că au nevoie de câteva goluri pentru a ajunge pe primul loc aici. Ca atare, vom alege o alegere corectă de 2-1 în favoarea gazdelor.

În cele din urmă, Odsonne Edouard merită o privire pe piața marcatorilor oricând. Atacantul francez a marcat scorul ultima dată împotriva lui Chelsea și trei dintre ultimele sale cinci goluri la nivel de club au servit la deschiderea scorului pentru Eagles.