Predicții Crystal Palace vs Manchester City 11 Martie 2023

Pronostic Crystal Palace vs Manchester City pentru meciul de sâmbătă din Premier League de la Selhurst Park. Poate City să reducă diferența față de Arsenal când se îndreaptă spre Selhurst Park pentru startul târzie de sâmbătă? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

19:30 Parcul Selhurst
Predicție
Manchester City and Both Teams To Score
Incredere
Manchester City 3-1
Incredere
Phil Foden va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Man City este neînvins în ultimele șapte jocuri, câștigând cinci.
  • City are doar o foaie neîntreruptă în ultimii opt în deplasare de acasă.
  • Palace a marcat de două ori în meciul invers și în ambele întâlniri recente cu Manchester United.

Orașul se îndreaptă spre Palatul aflat în dificultate

Manchester City va căuta să pună presiune asupra liderilor din Premier League, Arsenal, atunci când vor pleca la Crystal Palace pentru startul târzie de sâmbătă.

Eagles nu câștigă în 10 jocuri din toate competițiile și pare puțin probabil să încheie acea rundă atunci când îi distrează pe campionii apărați.

Gazdele ar putea fi bune pentru un gol

Deloc surprinzător, Manchester City intră în acest joc ca favoriți cu șanse, așa că, pentru un pic mai multă valoare, iese în evidență o victorie în deplasare cu ambele echipe pentru a marca.

City a primit în șase din ultimele opt meciuri în general și au primit în șapte meciuri imediate înainte de o victorie cu 3-0 la echipa de campionat Bristol City în FA Cup în ultima lor călătorie.

Palace s-a luptat pentru goluri recent, dar tind să-și ridice jocul atunci când se confruntă cu adversari mai buni și au marcat în două meciuri recente împotriva lui Manchester United și au marcat de două ori în meciul invers, în august, așa că există motive pentru a sugera gazdele. poate ajunge cel puțin pe foaia de scor.

Piciorul în formă

Phil Foden este jucătorul de formă din echipa City chiar acum, cu patru goluri în ultimele trei jocuri și își poate continua patch-ul mov cu un oricând sâmbătă și, în ceea ce privește un scor corect, pariază o victorie cu 3-1 pentru apelurile oaspeților.

Palace a reușit să-l mențină destul de strâns în spate recent, dar City este într-o formă bună de marcare și a marcat 12 goluri în ultimele cinci partide în deplasare, marcând cel puțin trei goluri în trei dintre aceste meciuri și încasând exact o dată din patru dintre ele.