Predicții Doncaster vs Crawley Town 24 Septembrie 2022

Pronosticuri Doncaster Rovers vs Crawley Town, sfaturi de pariuri și previzualizări ale meciurilor. Poate Doncaster să revină după o serie de trei înfrângeri consecutive în ligă împotriva luptatorilor Crawley Town? Citiți mai departe pentru pronosticurile noastre gratuite și sfaturi de pariuri.

17:00 Stadionul Keepmoat
Predicție
Doncaster și ambele echipe vor marca
Incredere
Doncaster 2-1
Incredere
Raționament
  • Doncaster este neînvins în cinci confruntări consecutive H2H.
  • Crawley nu a reușit să câștige opt din cele nouă meciuri din campionat în acest sezon.
  • Toate cele trei victorii de acasă ale lui Doncaster în timpul regulamentar din acest mandat au venit cu un scor 2-1.

Donny sunt bărbații principali

În timp ce Doncaster a intrat în această confruntare în urma a trei înfrângeri consecutive în ligă, o victorie în Trofeul EFL împotriva lui Lincoln ultima dată le-a ridicat poate moralul. O întâlnire acasă cu o echipă Crawley care a câștigat doar o singură dată în primele nouă runde ar putea fi doar tonul pentru ca Donny să revină pentru a se forma în cursa de play-off.

Crawley s-a confruntat cu reacții din partea fanilor în săptămâna după anunțul lor că vor căuta vedete YouTube, aparent scoțând la iveală forma lor îngrozitoare care s-ar putea transforma în curând într-o luptă pentru supraviețuire în Liga engleză de fotbal.

Orice feedback negativ a fost respins de club, beneficiul unei expuneri mai mari poate fi un pozitiv. Cu toate acestea, forma în deplasare a fost o problemă reală pentru Crawley în ultimul timp, Red Devils fără victorie în călătoriile lor din aprilie (D4, L5), deși au arătat suficient pentru a ajunge cel puțin pe foaia de scor în trei dintre ultimele lor patru. meciuri de călătorie.

Oamenii lui Crawley ar putea fi dați deoparte

Una peste alta, credem că cursa groaznică a lui Crawley în deplasare combinată cu nevoia lui Doncaster de a reveni în lupta pentru promovare este o rețetă pentru ambele goluri și pentru o performanță puternică acasă. Ca atare, mergem pentru o victorie Doncaster și o selecție BTTS.

Donny nu a câștigat încă cu o marjă de un singur gol în acest sezon, dar, în același timp, nu a păstrat foaia goală în ultimele patru jocuri. Ca atare, o selecție de mize mici pe un scor corect de 2-1 ar putea fi jocul inteligent aici.