Predicții Everton vs Brentford 11 Martie 2023

Predicții Everton vs Brentford pentru meciul de sâmbătă din Premier League de la Goodison Park. Everton continuă să-și găsească picioarele sub Sean Dyche împotriva albinelor din vestul Londrei. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

17:00 Parcul Goodison
Predicție
A desena
Incredere
Remiză 1-1
Incredere
Raționament
  • Niciun club nu a remizat mai multe meciuri din Premier League decât Brentford (11) în acest sezon
  • Sean Dyche a câștigat doar două din primele șase meciuri la conducerea lui Everton
  • Ambele echipe au marcat în 14 dintre cele 24 de meciuri ale lui Brentford din campionat în acest trimestru
  • Două dintre ultimele trei meciuri ale lui Brentford s-au încheiat la egalitate 1-1

Brentford vizează calificarea europeană

În timp ce Brentford și-a aruncat pălăria în ring pentru calificarea europeană în Premier League a sezonului, Everton pur și simplu se luptă să rămână pe linia de plutire în clasamentul de vârf, dar ar putea fi mai aproape decât se aștepta atunci când aceste părți se întâlnesc la Goodison Park sâmbătă aceasta.

După un prim sezon decent în Premier League, în care s-au clasat pe locul 13, Bees iubește viața în a doua campanie, amplasați confortabil în pozițiile de la mijlocul tabelului, cu ochii pe locurile europene.

Ultima dată, ei au câștigat cu 3-2 acasă, în fața rivalilor Fulham, din vestul Londrei, datorită golurilor lui Ethan Pinnock, Ivan Toney și Mathias Jensen și par adevărați pretendenți pentru un loc în Europa League sau Europa Conference League din sezonul viitor.

Avantajul lui Everton pe teren propriu ar putea echilibra lucrurile

Dar, în timp ce echipa lui Thomas Frank este o forță de luat în seamă la Gtech Community Stadium acasă, pierzând o singură dată acolo în campionat în acest sezon, ei s-au luptat puțin mai mult pe drum.

Într-adevăr, doar două dintre cele nouă succese ale clubului în Premier League în acest sezon au venit departe de casă, iar pariorii nu ar trebui să se grăbească să le susțină împotriva lui Everton.

Toffees încă își găsesc picioarele sub noul șef Sean Dyche, care a jucat până acum șase meciuri sub fostul manager de la Burnley.

Aceste șase meciuri au produs două victorii, un egal și trei înfrângeri, dar ambele victorii pe care le-au înregistrat sub conducerea lui Dyche au venit la Goodison Park.

Ambii au fost, de asemenea, victorii cu 1-0, venind împotriva lui Arsenal și Leeds, și ar trebui să-și placă șansele de a-și oferi un joc lui Brentford.

Toffeele pot ține bine la Goodison Park

Everton a arătat o promisiune în deplasare cu Nottingham Forest ultima dată, remizandu-se 2-2, dar a condus până în minutul 77 și s-a dus în față cu una dintre cele mai bune echipe gazde ale diviziei.

Mergând înainte, Dyche pare nesigur de cea mai bună combinație de atac, schimbând între Ellis Simms, Neal Maupay și, cel mai recent, Demarai Gray ca atacant singur, dar cele mai sus menționate porțile goale arată că sunt puțin mai duri în spate, cu Dyche la conducere. .

Everton este mai puternic acasă – patru din cele cinci victorii în ligă au venit la Goodison Park – iar Brentford sunt mai slabi în călătoriile lor, așa că ar trebui să echilibreze puțin acest lucru, iar egalitatea pare cel mai probabil rezultatul.

Brentford a remizat cu rivalii londonezi Arsenal și Crystal Palace 1-1 luna trecută și aceasta pare a fi cea mai bună predicție de scor corect, fiind și scorul când aceste echipe s-au întâlnit în august.