Predictii Fiorentina vs Sampdoria 30 Aprilie 2023

Predicții Fiorentina vs Sampdoria pentru meciul de duminică din Serie A italiană. Cu Samp condamnat cu siguranță la retrogradare, pot gazdele să își ducă forma de cupă până la sfârșitul campaniei lor de top? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

19:00 Stadionul Artemio Franchi
Predicție
Fiorentina va câștiga și peste 2,5 goluri de meci
Incredere
Fiorentina 3-1
Incredere
Raționament
  • Fiorentina a văzut peste 2,5 goluri marcate în trei din ultimele cinci jocuri.
  • Viola a mers cinci meciuri fără porțile goale înainte de remiza fără goluri de joi în Coppa Italia cu Cremonese.
  • Sampdoria, între timp, a văzut peste 2,5 goluri marcate în patru din ultimele șase.
  • Oaspeții au primit un total de 13 goluri în ultimele șase meciuri din Serie A.

Viola aproape de gloria Coppa - pot ei să ducă formă în Serie A?

Fiorentina nu a reușit să găsească un câștigător în remiza fără goluri din Coppa Italia de joi cu Cremonese, dar nu a contat. Golurile din prima manșă ale lui Arthur Cabral și Nicolas Gonzalez au fost suficiente pentru a rezerva locul Violei într-o primă finală de cupă națională din 2014 – cu deținătorii Inter Milano între ei și trofeu. Cu progresia în cupă pecetluită și egalitatea în semifinalele din Europa Conference League la câteva săptămâni distanță, Fiorentina își poate concentra acum atenția către Serie A, înaintea confruntării de duminică cu Sampdoria.

Viola a trecut de fapt patru meciuri fără victorie înaintea acestui meci, deși două dintre aceste competiții – remiza de joi și o înfrângere europeană în fața Lech Poznan – au început cu oamenii lui Vincenzo Italiano apărând avantaje considerabile din prima manșă. Mai îngrijorătoare pentru Fiorentina va fi recenta lor scădere în apărare, cinci din ultimele șase meciuri conținând goluri la ambele capete și un total de nouă primite în timpul acelei runde. Gazdele, totuși, rămân prolifice în atac, înregistrând de 10 ori în ultimele șase.

Vizitatorii Sampdoria sunt cu 10 puncte mai departe de siguranță la poalele mesei și cu siguranță joacă pentru mândrie în ultimele săptămâni ale sezonului, cu probleme financiare majore de navigat în lunile următoare. În timp ce statutul lui Samp în Serie A pare dincolo de salvare, ei au arătat cel puțin mai multă aventură în ultimele meciuri, înregistrând aproape jumătate din golurile în ligă pentru sezonul (9/20) în ultimele șase meciuri. În spate, însă, oamenii lui Dejan Stankovic au fost săraci, trimițând 13 goluri în ultimele șase.

Fiorentina poate depăși o afacere vizionabilă

Fiorentina a fost mai puțin sigură în ultimul timp și, deși Viola ar trebui să aibă prea multe pentru vizitatorii lor condamnați, schimbarea strânsă după exploiturile de cupă de joi îi poate permite lui Samp să-și joace rolul într-un joc distractiv.

În timp ce o victorie pe teren propriu cu peste 2,5 goluri este sfatul nostru principal, o victorie Viola cu 3-1 ar putea reprezenta o predicție solidă de scor corect – Samp a primit mai multe goluri în trei din ultimele șase meciuri.