Predicții Forest Green Rovers vs Ipswich 06 August 2022

Pronostic Forest Green Rovers vs Ipswich Town pentru meciul de sâmbătă din Liga 1 a Angliei. Pot Tractor Boys să-și pună în funcțiune sezonul la New Lawn? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

17:00 Gazonul Nou
Predicție
Ipswich pentru a câștiga
Incredere
Ipswich 2-0
Incredere
Raționament
  • Ipswich Town a pierdut doar două din ultimele 18 meciuri din campionat, o serie care se întinde până la începutul lunii februarie.
  • De asemenea, Tractor Boys a rămas neînvinși în ultimele șapte meciuri în deplasare din sezonul trecut, încasând doar patru goluri.
  • Forest Green Rovers par gata să se lupte după ce și-au pierdut managerul și o mulțime de jucători cheie de la promovare în ultimul trimestru.

Tractor Boys care vizează victorie în deplasare

Forest Green Rovers și Ipswich Town sunt de așteptat să concureze la capetele opuse ale tabelului League One în acest sezon, deși gazdele nou promovate au fost cele care și-au început campania 2022-23 cu o victorie ultima dată. Sâmbătă, totuși, vizitatorii lui Kieran McKenna vor fi probabil susținuți pentru a demara o promovare mult anticipată.

Într-adevăr, Ipswich a pierdut doar două din ultimele 18 meciuri din ligă, după ce McKenna a avut un impact extraordinar asupra numirii sale în decembrie anul trecut, păstrând 10 foaia goală în acea serie și încasând mai multe goluri o singură dată. Oamenii lui McKenna au avut ghinion să pretindă doar un punct după ce au dominat ultima dată pe Bolton Wanderers și licitează să prelungească o serie de șapte meciuri neînvinsă pe drumul de aici.

Forest Green, între timp, vizează supraviețuirea după ce l-au pierdut pe șeful Rob Edwards și o mulțime de jucători cheie de la promovarea din sezonul trecut, timp în care au înregistrat o medie de două puncte pe meci acasă. Domnia lui Ian Burchnall a început cu o victorie cu 2-1 la echipa de promovare Bristol Rovers, deși confruntarea cu una dintre favoritele de promovare a nivelului al treilea reprezintă o propunere diferită.

Forest Green poate avea probleme

După ce a adăugat oameni precum Leif Davis, Marcus Harness și Freddie Ladapo în timpul verii, Ipswich pare bine pregătit pentru o încercare serioasă de promovare de la nivelul trei al fotbalului englez și ar trebui să aibă prea multe pentru Forest Green.

Între timp, doar primele trei echipe ale Ligii Unu au primit mai puține goluri decât Ipswich în divizie în ultimul trimestru (46), iar ariergarda lor puternică le-ar putea ajuta să câștige cu 2-0 la New Lawn.