Predicții Fulham vs AFC Bournemouth 15 Octombrie 2022

Pronostic Fulham vs Bournemouth pentru meciul de sâmbătă din Premier League la Craven Cottage. Fulham a pierdut ultimele două jocuri și suferă fără Aleksandar Mitrovic, așa că va reveni el să chinuie o echipă din Bournemouth neînvinsă în ultimele cinci? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.  

Predicție
AFC Bournemouth Draw No Bet
Incredere
AFC Bournemouth 2-1
Incredere
Phillip Billing să înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Fulham a pierdut trei din ultimele patru meciuri din Premier League.
  • Bournemouth este neînvins în ultimele cinci meciuri din Premier League (victorie 2, remize 3).
  • Bournemouth nu a pierdut la Fulham din 1992, a câștigat patru și a remizat trei din ultimele șapte vizite.
  • Philip Billing a marcat trei goluri în ultimele sale patru apariții la Bournemouth.

Simt neliniștit despre Fulham ca favorit

Fulham arată ca favoriți neliniștiți pentru confruntarea de sâmbătă cu colegele promovate Bournemouth la Craven Cottage. Înfrângerile consecutive cu Newcastle și West Ham i-au coborât pe campionii EFL pe locul nouă, la un punct și la un loc în spatele echipei pe care a câștigat-o cu două puncte în ultima perioadă.

Sentimentul de neliniște din vestul Londrei este cauzat de răni, unul, în special, umbrit pe restul. Aleksandar Mitrovic a fost unul dintre cei mai eficienți atacanți centru din Premier League în primele două luni de campanie, dar accidentarea pe care a suferit-o la serviciul internațional amenință să deraieze sezonul lui Fulham.

De obicei optimist, Marco Silva a fost apoplectic pe margine, după ce două decizii disputate de handbal au costat echipa sa în înfrângerea cu 3-1 de săptămâna trecută cu West Ham pe stadionul din Londra, dezvăluind probabil o latură a lui pe care credincioșii de la Fulham nu au văzut-o în perioada de succes de până acum. .

Visul lui Mitrovic la Cupa Mondială ar putea afecta cauza Fulham

Mitrovic nu a jucat duminica trecută, dar Silva nu l-a exclus în conferința de presă de vineri, ceea ce ar putea sugera că antrenorul încerca să-l convingă pe sârb să treacă prin bariera durerii. Absența lui subminează în mod clar șansele lui Fulham, dar ar putea fi rezonabil pentru el să fie precaut înainte de Cupa Mondială.

După ce a înregistrat o medie de aproximativ 1,4 xG pe meci înainte de accidentarea lui Mitrovic, Fulham a înregistrat cifre xG de 0,54 și 0,65 în ultimele două jocuri – atacantul a apărut pentru doar 37 de minute din înfrângerea cu 4-1 acasă la Newcastle, după ce s-a întors din serviciul internațional.

Revenirea lui Antonee Robinson duminică a fost una binevenită pentru Silva, dar poziția de fundaș drept este încă o problemă, în timp ce Kenny Tete rămâne afară cu Bobby De Cordova-Reid încălțat într-un rol necunoscut și Kevin Mbabu aparent nu avea încredere să înceapă.

O'Neil a rezolvat problemele defensive ale lui Cherries

Bournemouth nu mai are astfel de probleme defensive după ce șeful interimar Gary O'Neil i-a pus în formă după înfrângerea cu 9-0 de la Anfield. Au urmat două porți libere în cele cinci jocuri ale sale la conducere, în timp ce Cireșii au avut tendința de a fi puternic pe ceasul său, depășindu-și adversarii cu 6-1 în reprizele secunde.

Există un factor de bine la club după recenta preluare a acestora, iar noii proprietari nu se grăbesc să numească pe altcineva. S-ar putea chiar să funcționeze în favoarea lor să amâne ungerea lui O'Neil ca manager permanent pentru o perioadă mai lungă, deoarece echipa Cherries pare foarte motivată să-i câștige postul.

Ei au venit din spate pentru a învinge un Leicester City talentat, dar fragil, sâmbăta trecută și este puțin probabil să iasă din acest joc dacă rămân în urmă. Fulham a condus de șase ori în acest sezon și a căzut în înfrângere de două ori, în timp ce doar Spurs și Southampton au câștigat mai multe puncte decât cele șase ale lui Bournemouth după ce au rămas în urmă.

Philip are încă facturare de top

În cele din urmă, ar fi o prostie să nu-l recomandăm pe Philip Billing ca marcator oricând în acest loc, după ce abundența de goluri a mijlocașului danez a continuat împotriva lui Leicester. Acum jucând mai departe în acest sezon, el a marcat trei goluri în ultimele sale patru apariții – ultimele două fiind din jurul sau chiar în afara careului de șase metri.

Bournemouth draw no bet va fi selecția principală pentru meciul de sâmbătă, cu o victorie cu 2-1 în deplasare formând predicția corectă a scorului. Facturarea poate fi susținută pentru a înscrie oricând la 11/2.