Predicții Fulham vs Arsenal 12 Martie 2023

Predicții Fulham vs Arsenal pentru deschiderea de duminică a Premier League la Craven Cottage. Va exista mai multă dramă târzie când Arsenal va avea o altă tabără promovată? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

Predicție
Arsenal pentru a câștiga
Incredere
Arsenal 2-1
Incredere
Gabriel Martinelli va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Fulham a pierdut șapte din cele opt confruntări cu primele șase în acest sezon
  • Cottagers au pierdut 16 din 18 anterioare împotriva liderilor ligii
  • Arsenal se laudă cu cel mai bun record în deplasare al ligii
  • Gunners se îndreaptă spre această confruntare după ce au câștigat fiecare dintre ultimele patru ieșiri în ligă

Un alt thriller pentru Gunners?

După victoria cu 3-2 asupra lui Bournemouth weekendul trecut, Arsenal a remizat cu 2-2 la Sporting Lisabona în Europa League, joi seară. Acest lucru de bun augur pentru goluri în salva de deschidere a Super Sunday în acest weekend, deoarece Gunners întâlnesc o altă echipă promovată.

Cu toate acestea, se îndreaptă către o ținută Fulham care are ambiții să ajungă în Europa în acest mandat. Cottagers se îndreaptă în weekend pe locul șapte în clasament, ceea ce le-ar câștiga probabil un loc în Europa Conference League.

Gazdele au condus la Emirates în august, cu o întoarcere târzie la Arsenal păstrându-și startul neînvins. Poate echipa lui Marco Silva să creeze mai multe probleme Gunners în acest weekend?

Test dificil pentru Fulham

Cottagers și-au pus cu siguranță amprenta în topul acestui mandat, dar încă nu au depășit niciuna dintre echipele de top ale ligii. Gazdele au 11 victorii în acest sezon, toți cei venind în meciuri împotriva echipelor de sub ei. Bilanțul lor împotriva celorlalte 13 echipe din divizie este de 11 victorii, cinci egaluri și doar două înfrângeri.

Fulham s-a chinuit cu adevărat să egaleze pe oricine din primele șase, pierzând până acum șapte dintre cele opt meciuri împotriva lor. Singurul lor punct în acele jocuri a fost egalul 2-2 din august cu Liverpool, care se simte departe acum.

Cottagers au pierdut 16 din ultimele 18 meciuri din Premier League împotriva unor echipe care au început ziua în fruntea tabelei (W2), inclusiv fiecare dintre ultimele nouă la rând. De asemenea, au fost învinși în 22 din ultimele 31 de întâlniri cu Arsenal din ligă, inclusiv șapte înfrângeri în ultimele nouă.

Arsenal se împinge din ce în ce mai aproape

Gunners au un record de 100% la derby-urile din deplasare de la Londra din acest sezon, câștigându-le cu 8-0 la general. Ei se laudă, de asemenea, cu cel mai bun record în deplasare al ligii, după ce au câștigat cu șapte puncte mai mult decât următoarea cea mai bună echipă în călătoriile lor.

Vizitatorii au câștigat 10 din 13 deplasări în deplasare în acest sezon și intră în acesta în urma unei strigăte de patru victorii consecutive în ligă. Având în vedere recordul lui Fulham împotriva echipelor de top, oaspeții arată ca o parte cu spate în aceasta.

Fulham a pierdut cu 2-1 de patru ori în primele șase în acest sezon, încasând de cel puțin două ori în trei din cele patru întâlniri pe teren propriu cu ei. Înapoi Arsenal pentru a înscrie un cuplu și a revendica o victorie, cu în formă Gabriel Martinelli omul pentru a susține ca marcator. El a impresionat ca atacant central împotriva lui Sporting la mijlocul săptămânii și a marcat în trei dintre ultimele patru meciuri de ligă ale Gunners.