Predicții Fulham vs Aston Villa 20 Octombrie 2022

Predicții Fulham vs Aston Villa pentru meciul de joi în Premier League la Craven Cottage. Șeful de la Villa, Steven Gerrard, se află sub o presiune reală înainte de călătoria în vestul Londrei. Citiți mai departe pentru pronosticuri gratuite și sfaturi pentru pariuri în Premier League.

Predicție
A desena
Incredere
Remiză 1-1
Incredere
Aleksandar Mitrovic va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Villa are trei egaluri în ultimele cinci jocuri.
  • Fulham are o singură victorie în ultimele cinci, dar a pierdut o singură dată acasă în acest sezon.
  • Fulham a marcat în toate meciurile de acasă.
  • Aleksandr Mitrovic are opt goluri în ultimele opt meciuri pentru club și țară.

Montare sub presiune pe seful Villa Gerrard

Aston Villa se îndreaptă joi la Fulham sub un nor de incertitudine, în vreme ce viitorul șefului Steven Gerrard este supus unei examinări intense.

Rapoartele au apărut marți care afirmă că a fost concediat, dar aceste afirmații au fost la îndemână. Cu toate acestea, poziția lui Gerrard pare departe de a fi sigură și există și alte speculații că i s-a spus că mai are până la Cupa Mondială pentru a schimba lucrurile, în timp ce unele surse susțin că șoferul Mauricio Pochettino a fost aliniat ca un posibil înlocuitor.

Gerrard și Villa s-ar descurca cu disperare cu o lovitură de trei puncte la Fulham, dar Craven Cottage nu a fost un teren ușor de vânătoare pentru echipele vizitatoare în acest sezon.

Prada ar putea fi împărțită în vestul Londrei

Fulham trece printr-o perioadă dificilă, cu trei înfrângeri în ultimele cinci jocuri și cinci în ultimele opt meciuri înapoi, dar rămân greu de învins pe propriul teren.

Cottagers au fost învinși o singură dată acasă în acest sezon și l-au pierdut pe Nathaniel Chalobah la un cartonaș roșu în primele 10 minute ale acelei înfrângeri cu 4-1 în fața lui Newcastle.

Villa a văzut o serie de patru meciuri neînvinsă încheiată cu o înfrângere unilaterală cu 2-0 pe teren propriu cu Chelsea în weekend. Cu toate acestea, ei au reușit doar o victorie în timpul acelei perioade și golurile au fost o problemă pentru echipa lui Gerrard, deoarece au doar șapte lovituri în 10 jocuri până acum, așa că câștigarea acestui joc poate fi o întindere pentru șeful vizitator sub presiune.

Având în vedere că ambele echipe se luptă pentru formă și rezultate, s-ar putea să se anuleze una pe cealaltă și o remiză să atragă pariul nostru principal. Villa poate avea probleme în atac, dar sunt destul de puternici din punct de vedere defensiv, deoarece doar Arsenal și Chelsea au reușit să marcheze de mai multe ori împotriva lor din weekendul de deschidere. Ca atare, golurile ar putea fi insuficiente și un rezultat de 1-1 pare o opțiune rezonabilă pentru selectarea corectă a scorului,

Mitrovic omul pericolului

Aleksandr Mitrovic are șapte goluri în doar nouă apariții în Premier League în acest sezon și a fost pe țintă de la fața locului în remiza cu Bournemouth ultima dată.

Atacantul sârb are opt goluri în ultimele opt meciuri pentru club și țară și arată un bun candidat pentru un gol oricând joi.