Predicții Fulham vs Leicester City 08 Mai 2023

Predicții Fulham vs Leicester City pentru confruntarea de luni în Premier League la Craven Cottage. Poate Leicester să-și atenueze temerile de retrogradare cu victoria la Fulham? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

Predicție
Ambele echipe să înscrie
Incredere
Remiză 2-2
Incredere
Jamie Vardy va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Ambele echipe au marcat în opt din ultimele nouă meciuri de ligă ale lui Leicester
  • Leicester nu are foaia goală în 19 meciuri de ligă
  • Jamie Vardy a marcat în ieșiri consecutive din ligă

Craven Cottage se pregătește să găzduiască un clasic

Leicester a ratat șansa de a scăpa de pericolul retrogradării când a fost ținut la egalitate cu 2-2 acasă în fața colegilor din luptă Everton ultima dată, iar acum este presiunea pentru a obține un rezultat pozitiv la Fulham.

Având în vedere că Foxes este singura diferență de goluri în afara locurilor de retrogradare și a meciurilor cu Liverpool, Newcastle și West Ham, înfrângerea de la Craven Cottage ar putea fi fatală pentru șansele lor de supraviețuire.

După ce a trecut cu 1-0 față de Toffees în 15 minute de la penalty-ul lui Dominic Calvert-Lewin, Leicester a întors lucrurile pentru a conduce cu 2-1 și ar fi fost aproape acasă dacă James Maddison nu ar fi ratat lovitura din prima repriză.

Oamenii lui Dean Smith au fost obligați să plătească prețul pentru acea gafă de penalizare când Alex Iwobi a egalat și, în cele din urmă, ar trebui să se mulțumească cu punctul dat Everton a terminat mai tare și a câștigat numărul de lovituri 22-15.

Acest lucru a venit în urma unei alte remize distractive cu un alt rival la retrogradare, la Leeds, la Elland Road și înseamnă că acum au câștigat doar unul dintre ultimele 12 meciuri din ligă.

Cu talentul de atac pe care Leicester îl are la dispoziție, mai ales din influența creativă a lui Maddison și Youri Tielemans, retrogradarea nu ar trebui să intre în discuție.

Leicester îl are pe Jamie Vardy din nou printre goluri, veteranul care a marcat în meciuri consecutive cu Leeds și Everton, iar proaspăt și întinerit ar putea fi util să intre pe foaia de scor.

Dar se găsesc acolo unde sunt, deoarece fragilitățile defensive continuă să-i bântuie.

Fără foaia goală în 19 și după ce au scurs 59 de goluri în 33 de jocuri, Foxes rămân greu de încredere, dar asta ar trebui să asigure doar o întâlnire plină de viață.

Fulham a avut un prim sezon excelent în Premier League și se află pe drumul spre o repriză de top cu patru jocuri rămase.

Cottagers au suferit trei înfrângeri consecutive, dar înfrângerile cu un gol în deplasare la duoul în formă Aston Villa și Liverpool și un revers de 2-1 acasă cu Manchester City sunt greu de reproșat.

Înainte de asta, Fulham a înregistrat victorii asupra Leeds și Everton, așa că ar fi nedrept să spunem că sunt pe plajă.

Totuși, oamenii lui Marco Silva sunt și ei fără foaia goală în zece, ceea ce înseamnă că golurile pentru ambele părți ar putea fi calea de urmat la Cottage.

Cei care optează pentru un salariu de scor corect ar trebui să fie de partea cu repetarea egalului 2-2 a lui Leicester cu Everton, în ceea ce ar trebui să fie un alt concurs palpitant.