Predicții Fulham vs Liverpool 06 August 2022

Predicții Fulham vs Liverpool pentru meciul de sâmbătă din Premier League la Craven Cottage. Fulham își începe viața în clasamentul de top cu un meci acasă împotriva lui Liverpool. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

2 - 2
1 - 0
Predicție
Liverpool va câștiga și peste 3,5 goluri de meci
Incredere
Liverpool 4-1
Incredere
Mohamed Salah va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Fulham și-a încheiat ultimul mandat în Premier League cu opt înfrângeri din ultimele zece jocuri.
  • Liverpool a înregistrat peste 3,5 goluri în cinci dintre ultimele șase meciuri de deschidere în Premier League, câștigând cinci dintre ele.
  • Mohamed Salah a marcat șase goluri în cele patru apariții din runda inițială pentru Liverpool.

Țăranii se confruntă cu o misiune grea

Fulham a ajuns la promovarea automată în campionat în sezonul trecut, dar Cottagers se confruntă cu un botez de foc în timp ce îl găzduiesc pe Liverpool în ridicarea cortinei sâmbătă.

Echipa lui Marco Silva a încheiat campania de campionat cu o înfrângere cu 4-0 la Sheffield United în runda finală a meciurilor din mai și mă aștept să fie la fel de umiliți atunci când se confruntă cu roșii care urmăresc titlul.

Goluri din belșug în ridicarea cortinei de la Liverpool

Liverpool și-a început sezonul într-o manieră perfectă weekendul trecut, cu o victorie cu 3-1 în fața lui Manchester City în Community Shield și, având în vedere performanța lor trecută în runda de deschidere a sezonului, ne putem aștepta la un alt thriller la Craven Cottage.

Ei au fost implicați în meciul din runda de deschidere cu cel mai mare scor în cinci din ultimele șase sezoane, câștigând de cinci ori, marcând 22 de goluri și înregistrând cel puțin patru goluri în cinci ocazii.

Nu numai asta, dar ei s-au încheiat trimestrul trecut cu o serie de 18 meciuri neînvinse în ligă și se confruntă cu o echipă Fulham care a pierdut opt ​​din ultimele zece ieșiri în ultima lor perioadă în Premier League.

Salah să-i tragă pe roșii la o victorie fulgerătoare

Susțin echipa lui Jurgen Klopp să se dezvolte spre o victorie impunătoare, continuându-și modurile de scor mare în runda de deschidere a sezonului cu o predicție corectă de scor 4-1.

Mohamed Salah poate fi susținut și pentru a-și duce sezonul la un fluturaș. Egipteanul a marcat în toate cele patru apariții în prima zi pentru Liverpool și a marcat de șase ori în total. El a terminat ca marcator comun sezonul trecut și, chiar și la cote, pare să-și deschidă contul sâmbătă.