Predicții Fulham vs Manchester City 30 Aprilie 2023

Predicții Fulham vs Manchester City pentru meciul de duminică în Premier League de la Craven Cottage. În timp ce City își continuă marșul către titlu, ce fel de rezistență poate rezista Fulham? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

Predicție
Manchester City Peste 2,5 goluri de echipă
Incredere
Manchester City 4-0
Incredere
John Stones va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Fulham a pierdut șase din ultimele opt meciuri
  • Cottagers au pierdut toate cele șase confruntări cu primele patru în acest sezon
  • City a marcat de cel puțin trei ori în opt din ultimele nouă meciuri
  • Gazdele au pierdut la zero în două dintre ultimele trei pe teren propriu

Creșterea titlului City continuă

Forma lui Man City din ultimele săptămâni a fost de rău augur, cu victorii necruțătoare ale Citizens, punându-i pe scaunul de conducere pentru un triplu. Victoria lor cu 4-1 împotriva lui Arsenal de miercuri a pus capăt cursei la titlu, în ciuda faptului că City încă se află pe locul al doilea în clasament.

Cetăţenii sunt la două puncte de Arsenal, cu două jocuri în mână, în timp ce Gunners sunt pe o rundă slabă, care ia văzut pe patru fără victorie. City deține acum controlul complet asupra cursei pentru titlu și ar avea nevoie de niște derapaje extreme pentru a permite titlului să le scape din strânsă acum.

Perioada de șapte meciuri a lui City până la titlu începe duminică, când se îndreaptă către o echipă Fulham, care mai are puțin de luptat pentru o revenire impresionantă în clasamentul de top. După ce i-au văzut pe campioni trecând peste liderii ligii, ei arată bine pentru o victorie mare la Craven Cottage.

Fulham se estompează după un an luminos

Fulham are o pernă confortabilă în jumătatea superioară a tabelului Premier League, dar sezonul lor bun pare să se stingă. Este greu să vezi echipa lui Marco Silva împingând City așa cum stau lucrurile, mai ales când Aleksandar Mitrovic încă ispășește o suspendare.

Chiar dacă Fulham a împins pentru un loc european, confruntarea cu părțile de sus a fost căderea lor. Cottagers au pierdut toate cele șase confruntări cu primii patru actuali, în timp ce au fost eliminați și din sferturile de finală ale Cupei FA de Manchester United.

Gazdele se îndreaptă spre această confruntare cu șase înfrângeri în ultimele opt jocuri și având în vedere luptele lor împotriva echipelor de top ale ligii, o echipă în formă a orașului ar trebui să dea spectacol.

Orașul în care să mărșăluiască

City se îndreaptă spre această ciocnire după ce a marcat de cel puțin trei ori în fiecare dintre ultimele patru meciuri din ligă, câștigând trei dintre acestea cu 4-1. Opt din ultimii nouă au marcat de cel puțin trei ori, ceea ce îi face favoriți mari pentru punctele din această călătorie.

În timp ce Erling Haaland este într-o formă inspirată, City primește contribuții de pe teren. John Stones a participat cu un gol în două dintre ultimele sale patru jocuri, după ce a preluat un nou rol de mijlocaș. El demonstrează că este o amenințare și din loviturile goale, Fulham dovedindu-se vulnerabil din corner. Având în vedere atingerea recentă a marcatorului lui Stones, el este o opțiune grozavă pentru a găsi plasa în această ciocnire, având în vedere cele mai multe dintre loviturile sale în acest mandat ca urmare a pieselor de gol.

Fulham a pierdut la zero în două dintre ultimele trei pe teren propriu, inclusiv o înfrângere grea cu 3-0 în mâinile lui Arsenal. Având în vedere forma în care City se apropie de aceasta, sunt favoriți demni și sunt de așteptat să producă o victorie confortabilă. Back City să marcheze de cel puțin trei ori, cu o victorie de 4-0, pronosticul meu scor corect.