Predictii Gil Vicente vs Estoril 07 Octombrie 2022

Gil Vicente vs Estoril Predictii pentru meciul de vineri Primeira Liga pe Estadio Cidade de Barcelos. Gil Vicente își propune să reducă diferența față de Estoril, pe locul opt, când găzduiesc Canarele, pot obține victoria de care au nevoie? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

22:15 Stadionul City of Barcelona
Predicție
A desena
Incredere
Remiză 1-1
Incredere
Raționament
  • Gil Vicente a remizat trei din ultimele șase meciuri din Primeira Liga.
  • Estoril a remizat trei din ultimele șase meciuri, inclusiv fiecare dintre ultimele două, 1-1.
  • Ultimele cinci întâlniri de ligă dintre aceste două cluburi s-au încheiat complet.

Remiză probabil când Estoril îl va întâlni pe Gil Vicente

Remiza pare cel mai probabil rezultat atunci când Gil Vicente, locul 12, găzduiește o echipă din Estoril pe locul opt în meciul de vineri din Primeira Liga. Gazdele vin de la o înfrângere cu 3-1 în deplasare cu Sporting CP ultima dată, care sa încheiat înainte de a începe pentru ei, iar echipa lui Ivo Vieira a trecut cu 2-0 după 22 de minute.

Cocoșii au ripostat bine după ce Vieira și-a modificat tactica și a luat o consolare târzie de la Fran Navarro, care acum are cinci pentru sezon. Gil Vicente a luat patru puncte din cele două meciuri anterioare din ligă și este puțin probabil să fi pierdut mult impuls după înfrângerea în fața lui Sporting.

Cu toate acestea, victoriile pe teren propriu au scăpat în acest sezon, singura care a venit chiar la începutul campaniei, iar echipa lui Vieira nu a reușit să înscrie în două dintre cele trei confruntări ulterioare de la Barcelos. O remiză ar putea fi de fapt un rezultat decent împotriva unei echipe Estoril a cărei formă este destul de bună în acest moment.

Contraatacul canariilor își pot face punctul de vedere

Canarii i-au refuzat pe campionii Porto, care aveau aproximativ 1/3 pentru a câștiga la locul lor, într-un egal 1-1 luna trecută și au urmat cu un punct ca nefavorabili la Chaves. Oamenii lui Bruno Baltazar sunt pricepuți la contraatac și au câștigat două și au remizat unul dintre ultimele trei călătorii, așa că nu ar trebui să piardă pe baza acestui tip de formă.

Având în vedere că fiecare dintre ultimele cinci întâlniri dintre aceste cluburi s-a terminat complet, tragerea la sorți pare a fi singura recomandare utilă aici – mai ales că Gil Vicente are tendința spre overs și Estoril spre under în ceea ce privește golurile. Remiza 1-1 pare a fi cel mai probabil rezultatul corect al scorului, deoarece, deși Gil Vicente a avut deja două 2-2 în acest mandat, nu a reușit să înscrie de două ori și acasă.

*Pentru a utiliza serviciul Live  Streaming  , va trebui să fiți conectat și să aveți un cont finanțat sau să fi plasat un pariu în ultimele 24 de ore.