Predictii Gil Vicente vs Pacos Ferreira 08 August 2022

Predictii Gil Vicente vs Pacos Ferreira pentru meciul de luni din Primeira Liga. Gil Vicente își împarte resursele între competiția națională și cea europeană și poate avea puțină energie pentru a obține o victorie împotriva lui Pacos Ferreira în primul joc al campaniei. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

21:00 Stade de la ville de Barcelone
Predicție
A desena
Incredere
Remiză 0-0
Incredere
Raționament
  • Probabil că Gil Vicente îi va odihni pe jucători, deoarece principalul lor accent este pe meciul de joi cu Riga FC.
  • Gil Vicente a remizat patru din ultimele șase meciuri competitive.
  • Pacos Ferreira a evitat înfrângerea în ultimele trei deplasări la Barcelos.
  • Patru dintre cele cinci meciuri de pre-sezon ale lui Pacos Ferreira au avut un gol sau mai puțin, două dintre ele s-au încheiat cu 0-0.

Cocoșii se concentrează pe Riga

Prioritatea lui Gil Vicente este progresul european chiar acum, așa că șansele scurte oferite pentru deschiderea campaniei Primeira Liga împotriva lui Pacos Ferreira ar trebui lăsate în pace. O campanie de debut în competițiile Uefa a luat toată energia și concentrarea clubului în ultimele săptămâni și, după ce a câștigat un egal cu 1-1 împotriva Riga FC la mijlocul săptămânii, ei trebuie să finalizeze munca de calificare în faza grupelor Ligii Conferințelor joi.

Compilatorii portughezi de meciuri, care mută cu ușurință jocurile pentru cei trei mari pentru a-i ajuta în astfel de situații, nu au schimbat meciul de deschidere a lui Roosters de luni, așa că antrenorul Ivo Vieira va odihni probabil mai mult de jumătate dintre titularii săi obișnuiți.

Situația pe care o trăiește Gil Vicente în acest moment este exact prin care au trecut vizitatorii Pacos Ferreira anul trecut. Au ajuns să fie eliminați în etapa finală de calificare de Tottenham și au pierdut puncte prețioase în ligă în timp ce erau implicați.

Pacos își poate împacheta apărarea pentru un egal

Începutul prost de campanie a ajuns să-i coste scump în clasamentul final, când au ajuns pe un modest loc unsprezece la masa finală. Dar acest sezon ar putea fi mai mult ca cel de dinainte și au dat semne de promisiune în pre-sezon, câștigând două și pierzând unul din cinci meciuri de încălzire.

Patru dintre acele amicale au prezentat un gol sau mai puțin, așa că există un unghi evident de a lua sub 2,5 goluri aici, deși piața se așteaptă la o afacere cu scoruri scăzute, așa că nu există o recompensă redusă.

Gil Vicente a terminat pe locul cinci sezonul trecut cu 13 victorii, 12 remize și nouă înfrângeri, așa că ar putea merita să se opună pe piața dublei șanse – mai ales cu ciocnirea de la Riga. Pacos a evitat înfrângerea în ultimele trei deplasări la Barcelos și sunt capabili să tragă un egal 0-0 în aceasta.