Predictii Goias vs Internacional 16 Iunie 2022

Predictii Goias vs Internacional, sfaturi de pariuri și previziuni meciuri. Poate Goias să treacă la un punct de mașinile braziliene Internacional cu victorie? Citiți mai departe pentru sfaturile noastre gratuite de pariuri și pronosticuri.

02:30 Stadionul Serrinha
Predicție
Ambele echipe să înscrie
Incredere
Remiză 1-1
Incredere
Raționament
  • Ambele echipe au marcat în 64% din meciurile de campionat ale lui Goias din acest trimestru.
  • Același lucru se poate spune despre ieșirile din Liga Internaționale, adică un nivel comun al treilea în ligă.
  • Patru dintre ultimele cinci partide ale lui Internacional în deplasare s-au încheiat cu un scor 1-1.
  • Ultimele două meciuri de acasă ale lui Goias s-au încheiat cu 1-1.

O întâlnire strânsă în Goiania

În ciuda prăpastiei pe alocuri în această etapă incipientă a sezonului, doar patru puncte îl despart pe Goias de Internacional în clasamentul din Serie A braziliană și, ca atare, este de așteptat o întâlnire strânsă.

Asta ca să nu mai vorbim de faptul că gazdele au încheiat aproape jumătate (5/11) din meciurile lor din ligă, în timp ce același lucru se poate spune despre peste jumătate (6/11) din confruntările din Liga lui Internacional. Să piardă doar trei din primele 11 runde este o dovadă a lui Goias, care și-a continuat forma după ce a revenit imediat în clasamentul de top pentru acest sezon.

Internacional ar putea intra în această poziție ca favoriți cald, având în vedere că au terminat la doar un punct de pe primul loc în același sezon în care a retrogradat Goias, deși cu siguranță se va confrunta cu o rezistență dură pe un teren în care a păstrat doar două foaia liberă în ultimele șapte vizite.

Merg spre goluri

Deși acesta nu pare a fi un clasic instantaneu pe hârtie, aceste părți au produs în mod constant remizele 1-1. Ambele echipe au jucat egaluri 1-1 în 36% din meciurile lor din campionat în acest sezon, inclusiv ultimele două ale lui Goias acasă și trei dintre ultimele patru ale lui Internacional în deplasare.

Având în vedere consistența remarcabilă a impasurilor în formă, preconizăm că ambele echipe vor înscrie în această confruntare, cu o selecție mai mică de mize mergând pe calea unui egal 1-1.