Predicții Grecia vs Cipru 09 Iunie 2022

Pronostic Grecia - Cipru pentru meciul de joi în Liga Națiunilor pe stadionul Panthessalico. Poate Grecia să câștige trei victorii din trei în Grupa C joi seară? Citiți mai departe pentru toate sfaturile și predicțiile noastre gratuite de pariuri.

21:45 Stadionul Panthesaliko
Predicție
Grecia va câștiga și sub 2,5 goluri de meci
Incredere
Grecia 1-0
Incredere
Raționament
  • Grecia a pierdut unul dintre ultimele 12 meciuri pe teren propriu
  • Ultimele opt meciuri ale Greciei au trecut toate sub 2,5 goluri
  • Cipru nu a reușit să câștige niciunul dintre ultimele 13 meciuri în deplasare

Gazdele și-au dorit să mențină un record perfect în Liga Națiunilor

Grecia a început bine această serie a Ligii Națiunilor. Grecia a câștigat primele două meciuri din Grupa C, ambele cu 1-0, și se află rapid în fruntea clasamentului cu trei puncte în fața Kosovo. Trupa lui Gus Poyet a pierdut doar unul dintre ultimele 12 meciuri pe teren propriu, iar Grecia se dorește să câștige trei victorii din trei joi seară, când găzduiește Ciprul la Volos, într-o altă aventură cu scoruri mici - ultimele opt meciuri ale Greciei. au trecut cu toții sub 2,5 goluri în meci.

Greu de făcut vreun caz pentru Cipru pe drum

Cipru și-a început campania în Liga Națiunilor cu o înfrângere și o egalitate împotriva Kosovo și, respectiv, Irlandei de Nord. În prezent, Cipru ocupă partea de jos a Grupei C și este greu să-i dea vreun caz atunci când sunt în călătorii în aceste zile – Ciprul nu a reușit să câștige niciunul dintre ultimele 13 meciuri în deplasare. Această serie de 13 meciuri datează de la sfârșitul anului 2019 și creează o imagine foarte sumbră pentru echipa lui Nikos Kostenoglou, în această perioadă echipa sa a marcat doar de trei ori și a primit 33 de goluri.

Grecia va câștiga și sub 2,5 goluri de meci va fi selecția principală pentru acest meci din Grupa C a Ligii Națiunilor din Volos. Grecia este solidă pe pământ și este rareori implicată în meciuri cu scoruri mari, așteptați-vă ca acesta să nu fie diferit. 1-0 pentru gazde va fi predicția corectă a scorului – ultimele trei victorii ale Greciei au venit toate printr-o linie de scor 1-0.