Predicții Groningen vs RKC 07 Octombrie 2022

Groningen vs RKC Pronosticuri, sfaturi de pariuri și previzualizări ale meciurilor. Poate RKC Waalwijk să-și continue începutul relativ puternic de sezon împotriva lui Groningen? Citiți mai departe pentru pronosticurile noastre gratuite și sfaturi de pariuri.

21:00 Stadionul Noordlease
Predicție
RKC Draw No Bet
Incredere
RKC 2-1
Incredere
Raționament
  • Waalwijk a marcat 12 goluri în ultimele patru meciuri.
  • Groningen a primit de șase ori în ultimele două jocuri.
  • Groningen nu a reușit să câștige trei dintre cele patru meciuri de pe teren propriu în acest sezon.

Frank Wormuth caută o victorie egală cu recordul

Groningen a avut un început slab al sezonului Eredivisie, ocupând în prezent locul 12 după înfrângeri consecutive împotriva AZ și Sparta. Managerul Frank Wormuth nu a egalat niciodată o întâlnire personală cu Waalwijk, dar încearcă să egaleze recordul cu o victorie aici (W3, S4).

Îi stă în calea acestui obiectiv o apărare care a primit șase goluri în ultimele două jocuri, o listă considerabilă de accidentări și un record prost în campionatul de acasă până acum în acest sezon (W1, D1, L2).

Pe de altă parte, Waalwijk este neînvins în trei din ultimele patru meciuri din campionat, marcând 12 goluri în acest proces! Singura înfrângere a fost o înfrângere restrânsă cu 1-0 împotriva uneia dintre cele mai puternice echipe ale diviziei, PSV, un rezultat care nu are nicio rușine.

Valoarea îi revine RKC

Probabil că se va adăuga la încrederea oaspeților recordul personal de neînvins al managerului Joseph Oosting împotriva lui Groningen (W1, D1) și faptul că sunt neînvinși împotriva Groningenului în fiecare dintre ultimele trei întâlniri de ligă dintre pereche (W2, D1).

Susținem perenii care luptă la retrogradare pentru a-și continua forma relativ bogată cu o nouă victorie aici, deși în piața de pariuri fără tragere pentru a ne oferi o asigurare împotriva unei performanțe tipice de la Groningen.

Waalwijk nu a avut foaia goală în ultimele nouă întâlniri H2H, deși încă nu a păstrat foaia goală în această campanie. Ca atare, predicția noastră corectă de scor este ca oaspeții să câștige câteva goluri într-o eventuală victorie cu 2-1.