Predicții Hartlepool vs Gillingham 24 Septembrie 2022

Predicții Hartlepool vs Gillingham pentru meciul de sâmbătă din Liga a doua de la Victoria Park. Două echipe amenințate cu retrogradarea se întâlnesc într-un șase puncte de la începutul sezonului, dar schimbarea managerului lui Hartlepool le va oferi un impuls în timp util? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

17:00 Parcul Victoria
Predicție
Hartlepool pentru a câștiga
Incredere
Hartlepool 1-0
Incredere
Raționament
  • Hartlepool l-a numit pe cu experiență vastă Keith Curle ca manager interimar după ce l-a demis pe Paul Hartley weekendul trecut.
  • Gillingham a pierdut trei din ultimele patru meciuri în deplasare din Liga a doua.
  • Gillingham nu a reușit să înscrie în opt din ultimele nouă jocuri din toate competițiile.

Hartlepool ar trebui să se îmbunătățească sub conducerea lui Keith Curle, după ce l-a concediat pe Paul Hartley weekendul trecut, iar un meci pe teren propriu împotriva colegilor din League Two, Gillingham, este o șansă ideală de a câștiga o victorie. Gills au pierdut patru din ultimele șapte meciuri de ligă și trei din ultimele patru pe drum, în timp ce par a nu reuși să găsească un gol de la nimeni. Oamenii lui Neil Harris s-au remarcat în înfrângerea cu 2-0 pe teren propriu cu Mansfield weekendul trecut.