Predicții Hearts vs Celtic 11 Martie 2023

Pronostic Hearts vs Celtic pentru meciul de sâmbătă din Cupa Scoției de la Tynecastle. Poate Celtic să câștige opt victorii consecutive împotriva Hearts? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

14:15 Stadionul Tynecastle
Predicție
Celtic și ambele echipe vor marca
Incredere
Celtic 3-1
Incredere
Raționament
  • Celtic a câștigat ultimele șapte întâlniri dintre aceste două echipe
  • Au fost marcate 11 goluri în ultimele două întâlniri dintre Hearts și Celtic
  • Ambele echipe care au marcat au fost o selecție câștigătoare în șapte din ultimele nouă întâlniri dintre aceste două echipe.

Înapoi Celtic pentru a ajunge la o altă semifinală

Celtic a câștigat deja Cupa Ligii în acest sezon și se așteaptă să ajungă sâmbătă în semifinalele Cupei Scoției cu o victorie în fața lui Hearts.

Celtic și Hearts s-au întâlnit deja de trei ori în acest sezon, Celtic a câștigat toate cele trei întâlniri din acest sezon și au înregistrat acum șapte victorii consecutive împotriva The Jam Tarts.

Ambele echipe care au marcat au fost o selecție câștigătoare în fiecare dintre ultimele trei meciuri ale lui Celtic în deplasare, echipa lui Ange Postecoglou a înregistrat victorii în toate aceste trei meciuri și mai multe sunt așteptate sâmbătă.

Goluri așteptate la Tynecastle

Meciul de sâmbătă de la Tynecastle ar trebui să fie un cracker, cu gazdele probabil să-l servească lui Celtic. Au fost marcate 11 goluri în ultimele două întâlniri dintre Hearts și Celtic, în timp ce ambele echipe care au marcat au fost o selecție câștigătoare în șapte din ultimele nouă întâlniri dintre cele două echipe.

Celtic va câștiga și ambele echipe care vor înscrie vor fi selecția principală pentru sferturile de finală ale Cupei Scoției de sâmbătă, cu o victorie cu 3-1 în deplasare formând predicția corectă a scorului. Aceste două echipe s-au întâlnit în Premiership scoțian la mijlocul săptămânii, Celtic a câștigat cu 3-1 unul în acea zi.