Predicții Huddersfield vs Reading 08 Mai 2023

Predicții Huddersfield vs Reading pentru meciul de luni de pe stadionul John Smith. Terrierii i-au retrogradat pe Royals la mijlocul săptămânii și vor căuta să frece răni în ultima zi. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

17:00 Stadionul John Smiths
Predicție
Huddersfield pentru a câștiga
Incredere
Huddersfield 2-0
Incredere
Raționament
  • Huddersfield a câștigat cinci din ultimele nouă meciuri
  • Reading a retrogradat la mijlocul săptămânii și a pierdut opt ​​din ultimele nouă meciuri în deplasare
  • Doar Cardiff (12) și Rotherham (12) nu au reușit să înscrie în mai multe dintre jocurile lor în deplasare decât Reading

Warnock se poate pleca cu stil

Ultima echipă pe care Reading vrea să o vadă este Huddersfield Town, după ce Terrierii i-au condamnat pe Royals la retrogradarea în League One la mijlocul săptămânii.

O victorie cu 1-0 în fața lui Sheffield United, joi seară, a confirmat statutul lui Huddersfield în campionat pentru încă un sezon în detrimentul lui Reading, refuzând neutralilor o confruntare de câștigător la John Smith's Stadium în ultima zi a sezonului.

În schimb, regalii fac călătoria lungă în West Yorkshire fără nimic pentru care să joace și arată pregătiți pentru a fi depășiți de gazdele lor, care și-au văzut averea transformată sub Neil Warnock.

Se prevedea că Huddersfield va scădea când Warnock a preluat conducerea, dar o serie de cinci victorii în ultimele nouă jocuri sub conducerea unui tactician experimentat, inclusiv un succes impresionant în fața unor oameni ca Middlesbrough, Millwall și Sheffield United i-au ținut pasul.

Terrierii au pierdut unul dintre ultimele șapte meciuri pe teren propriu și, în timp ce Warnock recunoaște că personalul și jucătorii au sărbătorit supraviețuirea înainte de meci, factorul de bine la club nu ar trebui subestimat.

Este puțin probabil ca citirea să învingă tendința

Reading ar putea arăta cu degetul vinovat pentru retrogradare la deducerea lor de șase puncte, dar nu și-a făcut nicio favoare cu o serie de 12 meciuri fără victorie care se întinde încă din martie.

Cel mai prost record în deplasare în ligă, de 16 înfrângeri din 22 de meciuri pe drum, nici nu a ajutat cauza lor, iar Reading va juca în etapa a treia pentru prima dată după sezonul 2003-04 din sezonul următor.

Doar Rotherham și Cardiff nu au reușit să înscrie în mai multe dintre meciurile lor în deplasare din campionat în acest sezon decât Reading și Huddersfield ar putea exclude Royals pe drumul către o victorie de rutină.