Predicții Kosovo vs Irlanda de Nord 09 Iunie 2022

Pronostic Kosovo vs Irlanda de Nord pentru meciul de joi din Liga Națiunilor de la Pristina. Poate Kosovo să revină de la înfrângerea de acasă în fața Greciei, când va înfrunta Irlanda de Nord care nu a putut învinge Cipru ultima dată? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

21:45 Stadionul din Pristina
Predicție
Irlanda de Nord Draw No Bet
Incredere
Irlanda de Nord 1-0
Incredere
Raționament
  • Kosovo a pierdut patru din ultimele cinci meciuri pe teren propriu, nereușind să înscrie în trei dintre ele.
  • Irlanda de Nord a câștigat patru, a remizat unul și a pierdut trei din ultimele opt meciuri în deplasare.
  • Mai puțin de patru goluri au fost marcate în 13 din ultimele 14 meciuri ale Kosovo și nouă din ultimele zece pentru Irlanda de Nord.

Echipele frustrate caută să-și lanseze ofertele de promovare în Liga Națiunilor 

Două echipe care doresc să-și exercite frustrările se vor întâlni joi la Pristina, iar Irlanda de Nord arată o valoare bună să plece din Kosovo cu un rezultat pozitiv. Pozitivitatea lui Ian Baraclough nu a lipsit când a spus că echipa sa va ținti 12 puncte din primele patru meciuri din Liga Națiunilor C în timpul acestei întâlniri.

Dar o înfrângere cu 1-0 pe teren propriu în fața Greciei, urmată de o remiză sumbru 0-0 cu minows. Cipru a lăsat Irlanda de Nord cu multă muncă de făcut dacă vrea să concureze pentru promovarea înapoi în Liga B. La fel ca unele dintre celelalte națiuni de origine. , Armata Verde și Albă a părut puțin din ritmul obișnuit până acum, dar nu mai pot exista scuze acum după două meciuri în spațiul de o săptămână.

Echipa lui Baraclough aproape că a smuls trei puncte la Larnaca, când Ali McCann a ratat de pe margine în ultimele momente și au fost câteva lucruri pozitive de luat din acea călătorie, deoarece mai mulți tineri erau plini de sânge. Această ciocnire nu va fi pentru cei naivi sau slabi la inimă, deoarece Kosovo suferă și ea după înfrângerea cu 1-0 pe teren propriu în fața Greciei și va folosi fiecare truc din carte pentru a repara.

Probleme clocotind sub în tabăra din Kosovo

Antrenorul Dardanetului, Alain Giresse, nu are doi jucători cheie prin suspendare, după ce portarul Ari Muric și fundașul Fidan Aliti au fost excluși împotriva grecilor, în timp ce există semne de neliniște în altă parte în cantonament. Atacantul Vedat Muriqi a fost văzut că îl reproșează pe extrema Edon Zhegrova în mai multe rânduri și a existat, de asemenea, consternare că alți jucători au refuzat invitațiile și apelurile în ultimul timp.

Ar putea fi un moment bun pentru a juca Kosovo pentru Irlanda de Nord, iar recordul gazdelor de patru înfrângeri din ultimele cinci pe teren propriu îi va încuraja pe băieții lui Baraclough să urmeze toate cele trei puncte. Îi luăm să câștige în piața fără pariuri la tragere pentru că, deși au câștigat jumătate din meciurile lor în deplasare în ultimele 12 luni, nu putem uita șansele ratate împotriva Ciprului.

O victorie cu 1-0 în deplasare ar putea fi cea mai mare pe care Irlanda de Nord o poate strânge aici, având în vedere că nu a reușit să înscrie în patru din ultimele cinci jocuri, dar Kosovo nu a reușit, în mod similar, să se înscrie în trei din ultimele cinci pe teren propriu.