Predictii Lazio vs Sassuolo 03 Mai 2023

Pronosticurile Lazio vs Sassuolo înaintea acestui meci din Serie A de miercuri. Lazio ocupă locul al doilea, dar un loc de top patru nu este încă sigur. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

22:00 stadion olimpic
Predicție
Lazio va câștiga
Incredere
Lazio 2-1
Incredere
Raționament
  • Lazio a câștigat patru din ultimele șase pe teren propriu.
  • Sassuolo a pierdut ultimele două în deplasare și are opt înfrângeri în 16 deplasări în campionat.
  • Lazio a câștigat meciul invers cu 2-0.

Lazio caută să revină

Înfrângerile consecutive îi fac pe Lazio să se uite peste umeri în lupta pentru fotbalul din Liga Campionilor, dar vizita lui Sassuolo, la mijlocul tabelului, oferă șansa de a reveni la căi de câștig.

Lazio a primit trei goluri în ultimele 12 minute împotriva lui Inter ultima dată, iar un avantaj de 1-0 s-a transformat într-o înfrângere cu 3-1 la Milano.

Sassuolo a fost într-o formă bună, dar și-au pierdut ultimii doi în deplasare, iar forma lor în deplasare a fost în general neregulată pentru cea mai mare parte a sezonului.

Sassuolo poate fi bun pentru un gol

Sassuolo și-a găsit un gol și un jucător în jos cu doar 16 minute de la final împotriva lui Empoli în weekend, dar două goluri târzie ale lui Domenico Berardi au dat peste cap jocul, care revendică o victorie improbabilă cu 2-1.

Ar trebui să-și ia puțină încredere din acea revenire, dar și-au pierdut ultimele două în deplasare și au opt înfrângeri în total din 16 deplasări în Serie A.

Lazio a câștigat patru din ultimele șase meciuri și au avut ghinion să cadă la o înfrângere cu 1-0 cu Torino în ultimul lor meci de la Roma. O victorie pe teren propriu este pariul principal pentru această ciocnire, în timp ce 2-1 este un pariu corect.

Ultimele patru victorii pe teren propriu ale celor de la Biancocelesti au fost toate la un gol, iar Sassuolo poartă o amenințare de gol și ar trebui să fie într-o dispoziție optimistă după revenirea împotriva lui Empoli, mă aștept ca ei să intre pe foaia de scor.