Predictii Lecce vs Torino 12 Martie 2023

Predicțiile Lecce vs Torino în previzualizarea meciului nostru pentru meciul de duminică în Serie A. Se așteaptă o aventură îndrăzneață când oamenii lui Marco Baroni găzduiesc Il Toro? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

13:30 Stadionul Via del Mare
Predicție
Sub 2,5 goluri de meci
Incredere
Torino 1-0
Incredere
Raționament
  • Sub 2,5 goluri au fost marcate în patru dintre ultimele cinci meciuri ale lui Lecce.
  • Torino, între timp, a văzut sub 2,5 goluri marcate în trei din ultimele cinci.
  • Lecce este una dintre cele șase echipe din Serie A cu un record de goluri mai prost decât Torino în acest sezon.
  • Torino a câștigat returul din septembrie cu 1-0.

Stadio Via del mare este puțin probabil să găzduiască thriller

Întâlnirea de duminică dintre Lecce și Torino – a cincea și, respectiv, a șasea cea mai proastă ținută de atac din Serie A în acest sezon – poate să nu fie una pentru puriști, dar ar trebui să existe totuși o mulțime de intrigi. În timp ce Lecce se află cu nouă puncte peste ultimii trei și, prin urmare, nu a ieșit complet încă din pădure, cursa inconsecventă a lui Torino i-a făcut să treacă în spatele Bologna în încercarea de a contesta Juventus pe locul șapte. Neavând nicio parte deosebit de demn de încredere, pariorii ar trebui să privească înapoi (lipsa) obiectivelor.

Patru dintre ultimele cinci meciuri ale lui Lecce au inclus sub 2,5 goluri, bărbații lui Marco Baroni pierzându-și ultimele două la zero împotriva lui Sassuolo și Inter Milano. Gazdele au depășit doar cinci echipe în Serie A în acest trimestru – toate le însoțesc pe ultimele șapte locuri – iar cifrele lor de goluri așteptate rămân cele mai proaste din ligă, cu doar 21,2 xG create. Dacă Lecce evită să alunece într-o luptă de la subsol, va fi apărarea solidă de mulțumit – nicio echipă din afara primelor șapte nu a primit mai puține goluri.

Torino, între timp, este la un punct în spatele lui Juventus și Bologna, pe locul nouă, deși traseul lor inconsecvent a dat speranță unor oameni ca Udinese, Monza și Fiorentina în spatele lor. Oamenii lui Ivan Juric au văzut sub 2,5 goluri marcate în trei din ultimele cinci – cea mai recentă excepție din spatele unei înfrângeri de 4-2 în derby cu Juve – și au plecat acum patru meciuri în deplasare fără a câștiga (L3).

Sub 2,5 goluri jocul

Având în vedere că Lecce este adesea neinspirant și Torino câștigând trei dintre ultimele nouă meciuri într-o serie inconsecventă, pariorii ar putea fi sfătuiți cel mai bine să ignore piețele de rezultate și să susțină o aventură curioasă – sub 2,5 goluri de meci este sfatul nostru principal.

Între timp, o victorie de 1-0 a oaspeților – care au triumfat cu același scor în returul din septembrie – ar putea reprezenta un scor corect decent.