Predicții Leeds vs Aston Villa 02 Octombrie 2022

Predicții Leeds vs Aston Villa pentru meciul de duminică în Premier League pe Elland Road. După aproape o lună fără acțiune, Leeds poate reveni la căile câștigătoare? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.  

18:30 Elland Road
Predicție
Leeds pentru a câștiga
Incredere
Leeds 2-1
Incredere
Luis Sinisterra va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Villa a pierdut toate cele trei deplasări în deplasare în campionat în acest mandat
  • Vizitatorii au pierdut cinci din ultimele șapte călătorii în campionat
  • Leeds este neînvins în cinci acasă

Leeds din nou în acțiune

O combinație de factori înseamnă că Leeds joacă pentru prima dată în aproape o lună în acest weekend. Gazdele au fost lăsate să se oprească într-o cursă grea în timpul acelei perioade, după ce au început septembrie cu o înfrângere cu 5-2 la Brentford.

În timp ce gazdele nu câștigă în trei jocuri, forma nu se va aplica cu adevărat în acesta, având în vedere pauza lor dintre meciuri. Ei se confruntă cu o echipă Aston Villa care și-a asigurat o victorie vitală cu 1-0 în fața Southampton înainte de pauza internațională, dar Villains ar putea fi dezamăgiți de recordul lor slab în deplasare.

Lupte pentru Vila

Villa poate fi proaspăt de la o victorie, dar și-au pierdut primele trei excursii în Premier League ale sezonului. Ei au suferit deja pierderi la Bournemouth și Palace, în timp ce oaspeții au pierdut cinci din ultimele șapte jocuri în deplasare în clasamentul de top.

Gazdele au început cu patru înfrângeri în cinci în acest mandat și presiunea rămâne asupra lor în această călătorie. Villa a pierdut 11 din cele 19 deplasări în deplasare sezonul trecut și par să se lupte în acesta, mai ales având în vedere modul în care Leeds a început sezonul.

Sinisterra pentru a concedia Leeds spre victorie

Gazdele au luat șapte puncte din primele trei pe teren propriu, inclusiv victorii împotriva Wolves și Chelsea. Ei au marcat de 10 ori în primele șase meciuri, managerul Jesse Marsch și-a pus amprenta pe această parte după ce i-a salvat de la pierdere în ultimul trimestru.

Semnarea de vară, Luis Sinisterra, a început excelent pe Elland Road. El a marcat în fiecare dintre primele trei starturi pentru club în toate competițiile. Columbianul se întoarce de la serviciul internațional după ce a marcat trei goluri în două meciuri, așa că îl susținem să crească în această confruntare.

Leeds pare să aibă prea multă putere de foc pentru această parte a vilei, în timp ce vizitatorii nu sunt de încredere în spate. Susținem o victorie pe teren propriu pentru echipa lui Marsch, cu o victorie cu 2-1, predicția noastră de scor corect.